DDOS Armor nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, https://ddosarmor.com/ adresinden hosting almayı düşünüyordum ancak fiyatlarının piyasaya göre uygun olması dikkatimi çekti. Kullanan var mıdır?

Web hosting almayı düşünüyorsanız fiyatları piyasa genelinde ortalama. Aynı fiyata birçok firma bulabilirsiniz.

Web hosting almayı düşünüyorsanız fiyatları piyasa genelinde ortalama. Aynı fiyata birçok firma bulabilirsiniz.

Ancak hosting özelliklerine bakarsanız fiyatına göre çok iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Ancak hosting özelliklerine bakarsanız fiyatına göre çok iyi olduğunu söyleyebiliriz.
Sitede nedense belirtilmeyen birkaç özelliği mail yoluyla sordum. Aradan 24 saat geçmesine rağmen cevap alamadım. Ya cevap vermeyecek kadar ilgisizler ya da sorduğum kaynağı o kadar komik bir rakamla sınırlamışlar ki cevap vermek istemediler.

Bende WhatsApp üzerinden referanslarını öğrenmek istedim ancak sozde gizlilik gerekçesi ile paylaşmayacaklarini söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…