DDOS Bilişim Suçuna Girer Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linkte dosya indirince mi virüs bulaşıyor? Ya da linki atarmısınız?

Tabiki Screenshot

Scan report for http://prnt.sc/euiozs at 2017-04-11 19:17:56 UTC - VirusTotal

Hayır herhangi bir dosya inmedi sadece bir link üzerinden ip mi buluyor ve saldırıyı gerçekleştiriyor ama hiç bir şey bulmadı aklım almıyor :/

Twitch yayını yapan bir eleman 70.000 tl tazminat alacaktı DDOS atan bir çocuktan, gerisini sen düşün .

Twitch yayını yapan bir eleman 70.000 tl tazminat alacaktı DDOS atan bir çocuktan, gerisini sen düşün .

Benim ki o kadar büyük bir şey değil ama yinede suç.Herhangi birinin herhangi biriyle kavga ederken başka birinin araya kaynaması kadar kötü bir şey yok.Bide gerçeklik boyutunu düşünün eyvah eyvah.

Bir oyun için DDoS saldırısı yapılır mı ya? İnsaf. Sitede virüs görünmüyor ama adam zekice bir yöntem izlemiş. Kaliteli bir antivirüs kullanmanın önemi buradan anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Jahrein örneğini son anda başka birisi vermiş Bu arada adamı bir şekilde bulup tazminat davası açabilirsen ayaklarına kapanıp yalvartırsın adamı. (Adamı diyorum, yaşı kaç bilmediğimden dolayı)

Virüsü sanırım resime gömerek resim servisine yüklemiş. Sen linki açınca da aktif olup bulaşmış gibi.

Bilemiyorum sanırım artık o kişinin bana saldırdıgını hiç bir şekilde kanıtlıyamayacağım :/ Sadece mesajlarla sınırlı.

Jahrein örneğini son anda başka birisi vermiş Bu arada adamı bir şekilde bulup tazminat davası açabilirsen ayaklarına kapanıp yalvartırsın adamı. (Adamı diyorum, yaşı kaç bilmediğimden dolayı)

Bunun sonuna kadar gitmek isterim ama nasıl bulucam ki bu kişiyi :/.

Bir oyun için DDoS saldırısı yapılır mı ya? İnsaf. Sitede virüs görünmüyor ama adam zekice bir yöntem izlemiş. Kaliteli bir antivirüs kullanmanın önemi buradan anlaşılıyor.

İnsanların sanal alemde bile birbirine tahammülü yok hemde hiç bir şey yok iken birden oluyor herşey anlamakta zorluk çekiyorum neden böyleyiz.Online oyunlarda,facebook,twitter iletişim araçlarında onu geçtim gerçek dünyada.Çok böbürlendiğimin farkındayım ama böyle maalesef.Geçiçi süreliğine ücretsiz güçlü bir antivirüs önerirmisin?Yakında windows 10 alıcam ve yanında güçlü bir antivirüs almayı düşünüyorum Kaspersky gibi.

Mesajlarda kendisi söylüyor Ddos koydugum linkteki resim diyor ddos attıktan sonra bu yeterince suçlu ve kanıtlayıcı gözükmez mi?

@Silinen üye
Panda Free Antivirus kullanabilirsin. Eklentisini kaldırmanı öneririm. Tarama amaçlı da Malwarebytes kullanırsın. Ücretli olarak Bitdefender önerebilirim. Ücretlilerde bir aylık deneme sürümleri oluyor genelde. Ona göre beğenip alırsın Kaspersky ya da Bitdefender.
Panda Free Antivirus: Panda Free Antivirus
Panda'nın ayarlarıyla oynamanı öneririm. Ben böyle kullanıyorum mesela:

Malwarebytes Anti-Malware: Free Anti-Malware & Malware Removal
Malwarebytes Anti-Malware'nin gerçek zamanlı korumalarını kapat. Protection ayarlarındaki ''Scan for rootkits'' seçeneğini aç.
Tarayıcıya eklenti kurmak istersen Panda'nın eklentisi yerine Avira Browser Safety önerebilirim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…