DDoS etkinliğini yetkililer anlayabilir mi?

deniz.koç.1.2

Hectopat
Arkadaşlar mesela biz DDoS yedik ve zombi bilgisayar oldu ve kötü şeyler yaptı. Yekililer anlayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili olarak kimden kastettiniz ?

Yetkiliden kastın polis vb. kurumlar ise anlar. Niye anlamasın ki devletin bu tür olaylar için bir kolu vardır elbette. Senin bilgisayarından senin rızan dışında bir şeyler yapıldığını bence anlayabilirler.

Arkadaşlar durup masaüstüne Minecraft education Edition kısayolu geldi ve bilgisayar açıldığında 3 tane falan komut istemi açılıp kapandı ve antimalware service excatibule 1 GB RAM kullanıyor bende şüphelendim sizce ne olmuş olabilir ayrıca dün gece Windows güvenlik duvarı Java'yı engelledi ama Java'yı normal yerden indirdim.

Antimalware service excatibule bildiğim kadarıyla windowsun antivirüs hizmeti. Eğer virüs olduğu için çok çalışıyorsa bilgisayarınıza güvenilir bir virüs programı yükleyip taratabilirsiniz. Ya da temiz bir format atabilirsiniz.

Eğer antimalware service excatibule virüs olmamasına rağmen çok fazla ram yiyorsa 1-2 mb büyüklüğünde windows antivirüs hizmetini kapatan uygulamalar var kapatabilirsin. Lakin bu önerilmez !

Yeni konu aç.

Siteye DDOS yenirse anlaşılır diye biliyorum, çünkü sitenin ping değeri artar ve yüksek bir alt sınır olur. Hangi yetkililer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…