murcox Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 1 haftadır DDoS ile cebelleşiyorum. İnternetim olağanüstü derecede yavaşladığı için doğru düzgün bilgisayarı kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?
1 haftadır DDoS ile cebelleşiyorum. İnternetim olağanüstü derecede yavaşladığı için doğru düzgün bilgisayarı kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 murcox dedi: 1 haftadır DDoS ile cebelleşiyorum. İnternetim olağanüstü derecede yavaşladığı için doğru düzgün bilgisayarı kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
murcox dedi: 1 haftadır DDoS ile cebelleşiyorum. İnternetim olağanüstü derecede yavaşladığı için doğru düzgün bilgisayarı kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et