DDoS Nasıl Gözükür?

Şahıs tarafından mı gerçekleştiriliyor yoksa bir ekip mi var? Amasyalı çıkarlarsa ben her türlü fiziksel desteğe hazırım.

Maalesef. Üyeliğini bulsak bile VPN kullanıyordur.

Aslında bulunabileceğini düşünüyorum, bu kadar isteği bir sunucudan atacak illaki. IP adreslerinden sunucu sağlayıcısını bulup ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Sonuçta sunucuya her zaman VPN ile girmemiştir. 1 kere bile kendi IP adresinden işlem yapsa sunucu sağlayıcısı loglardan bulabilir. Tabii ki size bu bilgiyi verir mi orası meçhul.

@Recep Baltaş
Bir sıralar ben de yiyordum, hosting firması sağ olsun çözüm bulmak yerine hesabımı askıya almışlardı. DA panelinden gördüğüm kadarıyla aracı servisle saldırıyorlardı. Aracı servisin sunucu çıkışları da yurtdışından yapıldığından dolayı CF block atıyordu ama yine de işe yaramadı sanırım, saldırıyı algılamış hosting firması.

Hatta konusunu da açmıştım ne yapabilirim diye.

@Recep Baltaş
Bir sıralar ben de yiyordum, hosting firması sağ olsun çözüm bulmak yerine hesabımı askıya almışlardı. DA panelinden gördüğüm kadarıyla aracı servisle saldırıyorlardı.

Sadece forumlar değil. CS sunucuları barındıran firmalara da yapılıyor. Üstelik ilginç olan da hep aynı saat içinde gerçekleştiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…