Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #41 Serhat Öndeş dedi: Sadece forumlar değil. CS sunucuları barındıran firmalara da yapılıyor. Üstelik ilginç olan da hep aynı saat içinde gerçekleştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece forum demedim ki, benim kişisel web siteme saldırı yapılmıştı.
Serhat Öndeş dedi: Sadece forumlar değil. CS sunucuları barındıran firmalara da yapılıyor. Üstelik ilginç olan da hep aynı saat içinde gerçekleştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Sadece forum demedim ki, benim kişisel web siteme saldırı yapılmıştı.
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 3 Ocak 2021 #42 Tortue dedi: Sadece forum demedim ki, benim kişisel web siteme saldırı yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum özür dilerim.
Tortue dedi: Sadece forum demedim ki, benim kişisel web siteme saldırı yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum özür dilerim.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 3 Ocak 2021 #43 Aorewia dedi: Şahıs tarafından mı gerçekleştiriliyor yoksa bir ekip mi var? Amasyalı çıkarlarsa ben her türlü fiziksel desteğe hazırım. Genişletmek için tıkla... Tek başına siteyi çok yavaşlatamaz, ekip ile saldırıyordur.
Aorewia dedi: Şahıs tarafından mı gerçekleştiriliyor yoksa bir ekip mi var? Amasyalı çıkarlarsa ben her türlü fiziksel desteğe hazırım. Genişletmek için tıkla... Tek başına siteyi çok yavaşlatamaz, ekip ile saldırıyordur.
Ethereum Kilopat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 329 Makaleler 1 Yer localhost 3 Ocak 2021 #44 Birkaç foruma daha atıldı.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #45 Recep Baltaş dedi: IP farklı. Genişletmek için tıkla... Sonu 5.12* ile bitiyor şeklinde buluyorum, şimdi denedim. Bilmediğim bir aldatmaca durumu mu var?
Recep Baltaş dedi: IP farklı. Genişletmek için tıkla... Sonu 5.12* ile bitiyor şeklinde buluyorum, şimdi denedim. Bilmediğim bir aldatmaca durumu mu var?
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 3 Ocak 2021 #46 Ethereum dedi: Birkaç foruma daha atıldı. Genişletmek için tıkla... DA Forum'a da...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #47 Dümdüz dedi: Sonu 5.12* ile bitiyor şeklinde buluyorum, şimdi denedim. Bilmediğim bir aldatmaca durumu mu var? Genişletmek için tıkla... Yöntem işe yaradı o zaman
Dümdüz dedi: Sonu 5.12* ile bitiyor şeklinde buluyorum, şimdi denedim. Bilmediğim bir aldatmaca durumu mu var? Genişletmek için tıkla... Yöntem işe yaradı o zaman
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #48 Nakerosu dedi: Tek başına siteyi çok yavaşlatamaz, ekip ile saldırıyordur. Genişletmek için tıkla... Saldırı çıkışı yüksek bant genişliğinde yapılıyorsa eğer ve sunucu saçma sapan bir firmada barınıyorsa yavaşlatır hatta erişilemez, varsa servisleri kullanılamaz hale getirir.
Nakerosu dedi: Tek başına siteyi çok yavaşlatamaz, ekip ile saldırıyordur. Genişletmek için tıkla... Saldırı çıkışı yüksek bant genişliğinde yapılıyorsa eğer ve sunucu saçma sapan bir firmada barınıyorsa yavaşlatır hatta erişilemez, varsa servisleri kullanılamaz hale getirir.
Ethereum Kilopat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 329 Makaleler 1 Yer localhost 3 Ocak 2021 #49 Recep Baltaş dedi: Yöntem işe yaradı o zaman Genişletmek için tıkla... DNS kayıtlarını kontrol ettim. Eski IP gözüküyor ayrıca subdomain (sanırım cache server) oradaki reel IP'de değişmiş sanırım.
Recep Baltaş dedi: Yöntem işe yaradı o zaman Genişletmek için tıkla... DNS kayıtlarını kontrol ettim. Eski IP gözüküyor ayrıca subdomain (sanırım cache server) oradaki reel IP'de değişmiş sanırım.
YunusD5353 Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 26 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #50 Cloudflare bypass üzerinden saldırı yapıyorlar, bir sunucuya yükleyip onun üzerinden saldırı gerçekleşiyorlar. Cloudflarede maalesef bunu fixlemiyorlar fixlendiğinde tekrar bir şekilde buluyorlar.
Cloudflare bypass üzerinden saldırı yapıyorlar, bir sunucuya yükleyip onun üzerinden saldırı gerçekleşiyorlar. Cloudflarede maalesef bunu fixlemiyorlar fixlendiğinde tekrar bir şekilde buluyorlar.