SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 Arkadaşlar sanrm DDoS yedim tam emin değilim nereden bakacağımi anlatırsanız sevinirim. Yediysem de nasıl kaldirabilirim?
Arkadaşlar sanrm DDoS yedim tam emin değilim nereden bakacağımi anlatırsanız sevinirim. Yediysem de nasıl kaldirabilirim?
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.686 Makaleler 65 Çözümler 1.044 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #2 DDoS internetinize yapılan saldırıdır ve anlık olur. Nereden bakacağınızı bilmiyorum ama kalkmıştır yani. Onu demek istiyorum.
DDoS internetinize yapılan saldırıdır ve anlık olur. Nereden bakacağınızı bilmiyorum ama kalkmıştır yani. Onu demek istiyorum.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 DDos yediyseniz kaldıramazsınız. Microsoft'un Azure DDoS Koruması adlı bir programı var. İsterseniz bi göz atın. Azure DDoS Koruması ve Risk Azaltma Hizmetleri | Microsoft Azure Azure’ın bütünleşik DDoS koruması ve risk azaltma hizmetleri ile Dağıtılmış Hizmet Engelleme (DDoS) saldırılarına karşı uygulamalarınızı ve ağınızı koruyun. azure.microsoft.com
DDos yediyseniz kaldıramazsınız. Microsoft'un Azure DDoS Koruması adlı bir programı var. İsterseniz bi göz atın. Azure DDoS Koruması ve Risk Azaltma Hizmetleri | Microsoft Azure Azure’ın bütünleşik DDoS koruması ve risk azaltma hizmetleri ile Dağıtılmış Hizmet Engelleme (DDoS) saldırılarına karşı uygulamalarınızı ve ağınızı koruyun. azure.microsoft.com
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 15 Mart 2022 #4 Hangi platformda saldırı yiyorsunuz ki? Sanal makineda mı yoksa real makineda mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Mart 2022 #5 Kafanıza göre teşhis nasıl koyuyorsunuz? Hangi AV kullanıyorsun?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 16 Mart 2022 #6 Murat5038 dedi: Kafanıza göre teşhis nasıl koyuyorsunuz? Hangi av kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani saçma bir konu olup konuyu açan kişi takip de etmiyor.
Murat5038 dedi: Kafanıza göre teşhis nasıl koyuyorsunuz? Hangi av kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani saçma bir konu olup konuyu açan kişi takip de etmiyor.