Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #1 Bunun çözümü nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Ayrıca Türksat modem arayüzünde olaylar kısmında "synsell synflood UDP flood "bunlar birer DDoS saldırı mı? Bunları yememem için ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022
Bunun çözümü nedir bilen varsa yardım edebilir mi? Ayrıca Türksat modem arayüzünde olaylar kısmında "synsell synflood UDP flood "bunlar birer DDoS saldırı mı? Bunları yememem için ne yapabilirim?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Haziran 2022 #2 Firewall ile. IP dinamik ise sikinti olmaz statik ise firewall gerekir.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 19 Haziran 2022 #3 Güvenlik duvarı olan iyi bir antivirüs kullanabilirsin Kaspersky Internet Security gibi.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 19 Haziran 2022 #4 Korumaya çalıştığınız şey bir oyun sunucusu ise arkadaşların verdiği tavsiyeler işe yaramaz. Kişisel bilgisayarınızı korumaya çalışıyorsanız bir nebze işe yarayabilir.
Korumaya çalıştığınız şey bir oyun sunucusu ise arkadaşların verdiği tavsiyeler işe yaramaz. Kişisel bilgisayarınızı korumaya çalışıyorsanız bir nebze işe yarayabilir.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #5 Malwarebytes indirip bilgisayarınızı tam tarayınız hocam.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #6 El Quvava dedi: Firewall ile. IP dinamik ise sıkıntı olmaz statik ise firewall gerek Galanderia dedi: Malwarebytes indirip bilgisayarınızı tam tarayınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı USB format attım diskleri sıfırdan kurdum işh DDoS atamaz Genişletmek için tıkla... Galanderia dedi: Malwarebytes indirip bilgisayarınızı tam tarayınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile sıfırdan diskleri silip silip yeniden kurdum işh çözüm olur
El Quvava dedi: Firewall ile. IP dinamik ise sıkıntı olmaz statik ise firewall gerek Galanderia dedi: Malwarebytes indirip bilgisayarınızı tam tarayınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı USB format attım diskleri sıfırdan kurdum işh DDoS atamaz Genişletmek için tıkla... Galanderia dedi: Malwarebytes indirip bilgisayarınızı tam tarayınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam USB ile sıfırdan diskleri silip silip yeniden kurdum işh çözüm olur
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Haziran 2022 #7 Dr.Mogan dedi: Hocam USB ile sıfırdan diskleri silip silip yeniden kurdum işh çözüm olur Genişletmek için tıkla... Hocam format atmanız sizin internetinizi güvene sokmaz.
Dr.Mogan dedi: Hocam USB ile sıfırdan diskleri silip silip yeniden kurdum işh çözüm olur Genişletmek için tıkla... Hocam format atmanız sizin internetinizi güvene sokmaz.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #8 El Quvava dedi: Hocam format atmanız sizin internetinizi güvene sokmaz. Genişletmek için tıkla... hocam bende çözüm bekliyorum vallaha
El Quvava dedi: Hocam format atmanız sizin internetinizi güvene sokmaz. Genişletmek için tıkla... hocam bende çözüm bekliyorum vallaha
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Haziran 2022 #9 Dr.Mogan dedi: hocam bende çözüm bekliyorum vallaha Genişletmek için tıkla... Siz ipnizi mi sızdırdınız?
Dr.Mogan dedi: hocam bende çözüm bekliyorum vallaha Genişletmek için tıkla... Siz ipnizi mi sızdırdınız?
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #10 El Quvava dedi: Siz ipnizi mi sızdırdınız? Genişletmek için tıkla... Hayır RAT virüsü yedim o yuzden format attım ama hala DDoS yiyorum
El Quvava dedi: Siz ipnizi mi sızdırdınız? Genişletmek için tıkla... Hayır RAT virüsü yedim o yuzden format attım ama hala DDoS yiyorum