Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #11 Modemi resetledin mi?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Haziran 2022 #12 Dr.Mogan dedi: Hayır RAT virüsü yedim o yuzden format attım ama hala DDoS yiyorum Genişletmek için tıkla... IP'niz statik mi?
Dr.Mogan dedi: Hayır RAT virüsü yedim o yuzden format attım ama hala DDoS yiyorum Genişletmek için tıkla... IP'niz statik mi?
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #13 Paveloyd dedi: Modemi resetledin mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama hala yiyorum syn sell syn flood gibi içerikler yazıyor olaylarda El Quvava dedi: IP'niz statik mi? Genişletmek için tıkla... modemi aç kapa yapınca değişmedi
Paveloyd dedi: Modemi resetledin mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama hala yiyorum syn sell syn flood gibi içerikler yazıyor olaylarda El Quvava dedi: IP'niz statik mi? Genişletmek için tıkla... modemi aç kapa yapınca değişmedi
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Haziran 2022 #14 Dr.Mogan dedi: Evet ama hala yiyorum syn sell syn flood gibi içerikler yazıyor olaylarda modemi aç kapa yapınca değişmedi Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınız ile görüşmenizi öneririm.
Dr.Mogan dedi: Evet ama hala yiyorum syn sell syn flood gibi içerikler yazıyor olaylarda modemi aç kapa yapınca değişmedi Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınız ile görüşmenizi öneririm.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #15 El Quvava dedi: İnternet sağlayıcınız ile görüşmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... görüştüm ip adresni değiştirdiler galiba hala yiyorum ben anlamadım arkadaş
El Quvava dedi: İnternet sağlayıcınız ile görüşmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... görüştüm ip adresni değiştirdiler galiba hala yiyorum ben anlamadım arkadaş
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Haziran 2022 #16 Dr.Mogan dedi: görüştüm ip adresni değiştirdiler galiba hala yiyorum ben anlamadım arkadaş Genişletmek için tıkla... Yediğinizi nerden biliyorsunuz?
Dr.Mogan dedi: görüştüm ip adresni değiştirdiler galiba hala yiyorum ben anlamadım arkadaş Genişletmek için tıkla... Yediğinizi nerden biliyorsunuz?
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #17 El Quvava dedi: Yediğinizi nerden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bu şekilde Dr.Mogan dedi: Bu şekilde Genişletmek için tıkla... Bakın gördüğünüz gibi synflood var bu da bir dos veya DDoS saldırısı is midir?
El Quvava dedi: Yediğinizi nerden biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bu şekilde Dr.Mogan dedi: Bu şekilde Genişletmek için tıkla... Bakın gördüğünüz gibi synflood var bu da bir dos veya DDoS saldırısı is midir?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #18 Dr.Mogan dedi: Eki Görüntüle 1424739 bu şekilde Genişletmek için tıkla... GlassWire ile de kontrol et.
Dr.Mogan dedi: Eki Görüntüle 1424739 bu şekilde Genişletmek için tıkla... GlassWire ile de kontrol et.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 19 Haziran 2022 #19 Paveloyd dedi: GlassWire ile de kontrol et. Genişletmek için tıkla... heme n indirip ediyorum Paveloyd dedi: GlassWire ile de kontrol et. Genişletmek için tıkla... böyle birşey var
Paveloyd dedi: GlassWire ile de kontrol et. Genişletmek için tıkla... heme n indirip ediyorum Paveloyd dedi: GlassWire ile de kontrol et. Genişletmek için tıkla... böyle birşey var
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #20 Dr.Mogan dedi: heme n indirip ediyorum Eki Görüntüle 1424750 böyle birşey var Genişletmek için tıkla... Firewall'a bak.
Dr.Mogan dedi: heme n indirip ediyorum Eki Görüntüle 1424750 böyle birşey var Genişletmek için tıkla... Firewall'a bak.