Ben Discord da arkadaşımla konuşurken bir anda DDoS saldırısı yedik. Şu anda bile devam ediyor ve nasıl kurtuluruz bilmiyoruz. Yardım eder misiniz? Saygılar.
Ben Discord da arkadaşımla konuşurken bir anda DDoS saldırısı yedik. Şu anda bile devam ediyor ve nasıl kurtuluruz bilmiyoruz. Yardım eder misiniz? Saygılar.
DDoS saldırısı benim bildiğim sadece forum veya diğer sitelerine yapılıyor. Discord'da DDoS olduğunun kanaatine neye göre vardınız? Bundan kurtulmanın birçok yöntemi var.
DDoS saldırısı benim bildiğim sadece forum veya diğer sitelerine yapılıyor. Discord'da DDoS olduğunun kanaatine neye göre vardınız? Bundan kurtulmanın birçok yöntemi var.
Yıllardır DC sunucusunda yöneticilik yaptım ilk defa sizden duyuyorum. 400 bin kişilik sunucuyu yönetiyordum. Hiç DDoS saldırısı yememiştik ve bir ton'ta ses kanallarımız vardı.
Yıllardır DC sunucusunda yöneticilik yaptım ilk defa sizden duyuyorum. 400 bin kişilik sunucuyu yönetiyordum. Hiç DDoS saldırısı yememiştik ve bir Ton'ta ses kanallarımız vardı.