DDoS yemiş olabilir miyim?

GlaxyUndel

Decapat
Daha fazla  
Discord da odaya birisi geldim. Bakmamı istedi, 10 tane fotoğraf vardı. Renklı bir şeydi, sonra bir anda DC dondu ama PC de sıkıntı yoktu. Görev Yöneticisi'nden DC'yi kapatmamı söylediler ve düzeldi. Olayı ise fotoğrafın bir anda FPS artışı gösterdiği ve monitörü dondurmasıymış bu DDoS mu yoksa başka bir şey mi modeme bir reset vb bir şey yapmam lazım mı? Önerilerinizi bekliyorum hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım korkuttu açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi resetleyin. Sorun devam ederse Discordu silip tekrardan yükleyin.

Discord çökerten gifler oluyor. Bilgisayara ufak bir restart atınca düzeliyor. Öncelikli yani focus denilen yayıncılar gibi değilseniz size ddos atmakla uğraşılmaz.

Resete falan gerek yok böyle fotoğraf ve videolar oluyor Discord donar sadece başka hiçbir şey olmaz o yüzden bu kadar kasma.

Discord çökerten gifler oluyor. Bilgisayara ufak bir restart atınca düzeliyor. Öncelikli yani focus denilen yayıncılar gibi değilseniz size ddos atmakla uğraşılmaz.
evet bir gifdi

Herkese teşekkürler içim rahatladı

Evet bir GIF'di.

Herkese teşekkürler içim rahatladı.

Merak etme bir şey olmaz biz arkadaşlar arasında böyle şakalışıyorduk birbirimize video falan atıp. Discord çökertiyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…