DDR 2 sistem yükseltme önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rakun75

Centipat
Yukarıdada gördügünüz gibi DDR 2 sistemimi Update etmek istiyorum. Özellikleri; 7GB Kingston 800 MHz 2x2X2x1 RAM işlemci; Intel Core Quad Q8200 2.33 GHz 4cekirdek ekran kartı; ati HD 4670 1GB VRAM 400watda kalitesiz dandik bir PSU var şöyle diyebilirsiniz. DDR 3'e geç PSU'ya değiştir yeni sistem yap ama bunlar degil elimdekini degerlendirmek istiyorum. Bunlari yazacak olan varsa hiç yazmasin. İşlemciyi değişmem. Çünkü overclockla canavar bir işlemci. Ekran karti Update olarak ne yapabilirim? PSU da Update edemem tek ekran karti. Sizce en mantiklisi ne olur?

O sistemin çektiği elektrik haram artık. O sisteme para bağlama.

Hocam şu haliyle bile bana hiçbir kotulugu yok yenisine gecemedigim icin degerlendirmem lazim işte bende gecmek isterdim ama degerlendirmem şart.

Bu haliyle sana hiçbir kötülüğü yoksa değerlendirmen şart da değildir. Gidip birikim yap gerekirse giriş seviye olsun ve yıllarını alsın, bir DDR4 sisteme geç.

Ekran kartını RX550 yapabilirsin en fazla SATA SSD alabilirsin başka da bir şey olmaz bu seni götürür herahlde. Oyun testi olarak q8400 bulabildim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartını RX550 yapabilirsin en fazla SATA SSD alabilirsin başka da bir şey olmaz bu seni götürür herahlde.
Hocam benim dolabimin ustunde 8gb rx 470 var ama insan takamayinca oyle bakiyor hergun kalktığımda opuyorum ama kullanamiyorum bende rx 550 dusunuyorumda bence bu sistemle iyi olur başka onerilerede açigim

Hocam benim dolabimin ustunde 8 GB RX 470 var ama insan takamayinca oyle bakiyor her gün kalktığımda opuyorum ama kullanamiyorum bende RX 550 dusunuyorumda bence bu sistemle iyi olur başka onerilerede açigim

Niye hocam Power alabilirsin ikinci el 550W bir tane RX470 kullan kenarda duracağına rx470 daha iyi zaten.

Niye hocam Power alabilirsin 550W bir tane RX470 kullan kenarda duracağına RX470 daha iyi zaten.

Hocam öylede yaramaz bir kart. Onu taktim mi hava sirkülasyonu onemli. İşlemci degistirmek sart Power zaten sart 3000 lira masrafa giriyorum satmayi dusundumde bilgisayarcıya sordugumda bana 500 1000 TL arasi dedi. Bende kabul etmedim oyle bir canavari en az 3kya veririm ancak. Bir de ekran kartim benim degil bir akrabamin bana kullan diye verdigi bir ekran karti satayim mi konusunda bana izin vermedi. Tak çalistir oyna dedi ama işte zaten oyle bir ekran kartina rahat 600x80 serfitikali Power lazim oda beni yaniltiyor iste bu arada bütçem 1k.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne 3 bini o fiyata 6700 bulursun en kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…