DDR 3 sisteme 1050 Ti takılır mı?

Ya hocam ekran kartının açıklamasında DDR 5 yazıyor da aklıma takıldı bir sorayım dedim.

Hocam onun anakartla bir ilgisi yoktur mesela RAM'iniz veya anakartınız DDR3 ama ekran kartı GDDR5 oluyor yani DDR ile GDDR aynı şey değil GDDR demek ekran kartında bulunan ekran kartının belleklerinin mimarisiyle ilgilidir. Anakartla bir alakası yoktur.

çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim

Peki Hocam çok teşekkürler

Hocam onun anakartla bir ilgisi yoktur mesela RAM'iniz veya anakartınız DDR3 ama ekran kartı GDDR5 oluyor yani DDR ile GDDR aynı şey değil GDDR demek ekran kartında bulunan ekran kartının belleklerinin mimarisiyle ilgilidir. Anakartla bir alakası yoktur.

Çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim

Hocam niyeyse çözüldü işaretliyemiyorum

Hocam bir şey daha sorsam benim kasanın arkasında 230v yazıyor ama güç kaynağı yeterli olur mu?

230W kullanıyor iseniz 1050 Ti almanızı tavsiye etmiyorum 230 çok düşük onunla 750 Ti falan kullanırsınız en az 300W lazım ama artık günümüz içerisinde 550-600W arası bir PSU kullansanız daha iyi.

Merhaba bende de i5 3470 işlemci var yan bilgisayar için 1050 Ti arıyorum ama güvenilir bir satıcı bulamadım

Merhaba bende de i5 3470 işlemci var yan bilgisayar için 1050 Ti arıyorum ama güvenilir bir satıcı bulamadım
sahibinden param güvende ile kargolatıp test edebilirsiniz yada en sağlıklısı bilgili birisi ile ekran kartını satıcının evine gidip orda test etmektir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı