747 Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar anakartim bozulmustu yenisini alacagim bütçem 3K bu kart uyar demiş bilgasayarci baska secenek var mı performansi iyi olan. Amazon.com.tr 747 dedi: Arkadaşlar anakartim bozulmustu yenisini alacagim bütçem 3K bu kart uyar demiş bilgasayarci baska secenek var mı performansi iyi olan. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Resimdeki RAM 16 olacak SSD 960'lik bir SSD daha aldim onu da takacağım. Dosya Ekleri Screenshot_2024-03-10-19-26-19-598_com.android.chrome-edit.jpg 76,2 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar anakartim bozulmustu yenisini alacagim bütçem 3K bu kart uyar demiş bilgasayarci baska secenek var mı performansi iyi olan. Amazon.com.tr 747 dedi: Arkadaşlar anakartim bozulmustu yenisini alacagim bütçem 3K bu kart uyar demiş bilgasayarci baska secenek var mı performansi iyi olan. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Resimdeki RAM 16 olacak SSD 960'lik bir SSD daha aldim onu da takacağım.