DDR 4 3200MHz CL 22 RAM önerisi

leomessy

Centipat
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. Araştırırken biraz kafam karıştı. Komut istemcisine girip RAM'in hızına baktığımda 3200 MHz dedi ama CPU Z de SPD bölümünde 1600 MHz dedi. Fotoğrafları ekte bulabilirsiniz, bana hangi RAM uyumlu atarsanız sevinirim. Uygun bir RAM'in linkini bırakırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-19 092429.png
    117,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2023-06-19 092406.png
    81,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam elimdekini satar bundan 2 tane alirdim. Kendim de bu RAM'den kullaniyorum, SPD ROM'larinda yazma korumasi yok. Dual Rank olmasi sayesinde default hali de gayet hizli. Altta verdigim yontemle hackleyip zamanlamalarini degistirebiliyorsun.

Ben su anda bu zamanlamalarla kullaniyorum. %100 stabil durumda 48 saatlik stres testinden 0 hata ile gecti.

Hocam daha uygun fiyatlı önerbilir misiniz?

Hocam daha uygun fiyatlı önerbilir misiniz?

Bir de site pek güvenilir gelmedi gözüme.

Dostum maalesef şu an pek vaktim yok satmak için.

Örneğin Kingston önerir misiniz?

Hocam kusura bakmayın son bir sorum olacak bunun uygun olduğuna eminsiniz değil mi alıyorum çünkü.

Son düzenleme:
Satmasan olmaz mi? Bilgisayarindaki RAM X16 bir RAM olabilir ve X8 kullanirsan performans artisi yasarsin.

Maalesef satmadan alamam bütçem 600 TL 500'ü RAM 100 tlyde bilgisayarciya taktıracağım.

Aldım herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…