Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. Araştırırken biraz kafam karıştı. Komut istemcisine girip RAM'in hızına baktığımda 3200 MHz dedi ama CPU Z de SPD bölümünde 1600 MHz dedi. Fotoğrafları ekte bulabilirsiniz, bana hangi RAM uyumlu atarsanız sevinirim. Uygun bir RAM'in linkini bırakırsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. Araştırırken biraz kafam karıştı. Komut istemcisine girip RAM'in hızına baktığımda 3200 MHz dedi ama CPU Z de SPD bölümünde 1600 MHz dedi. Fotoğrafları ekte bulabilirsiniz, bana hangi RAM uyumlu atarsanız sevinirim. Uygun bir RAM'in linkini bırakırsanız sevinirim.
Yerinde olsam elimdekini satar bundan 2 tane alirdim. Kendim de bu RAM'den kullaniyorum, SPD ROM'larinda yazma korumasi yok. Dual Rank olmasi sayesinde default hali de gayet hizli. Altta verdigim yontemle hackleyip zamanlamalarini degistirebiliyorsun.
Yerinde olsam elimdekini satar bundan 2 tane alirdim. Kendim de bu RAM'den kullanıyorum, SPD ROM'larinda yazma korumasi yok. Dual rank olmasi sayesinde default hali de gayet hizli. Altta verdigim yontemle hackleyip zamanlamalarini degistirebiliyorsun.