Söylediğiniz sistem tarzı sistemleri 35-37 K ya zor bulursunuz hocam kaldı ki bulduk diyelim ben şuan ki sistemimi kendim dizdim 1 yıl olmadı ve yaklaşık 18 e dizdim. Taksitli aldığım için çoğu parçayı vade farkıyla daha da pahalıya patladı. Ben bu kadar verdiğim bir sistemde zaten 1080p her oyunu oynayabiliyorum. Kaldi ki kendime bir de 165hz monitör almıştım. CS,Valo gibi oyunları +165 FPS sorunsuz şekilde zaten oynuyorum. 7800 XT gibi canavar bir kartı 1080p de kullanmak hem vereceğim paraya hem de kartın kendisine hakaret olur. Diyelim 37 bandında bulduk dediğiniz sistemi kalan parayla düzgün bir 2K monitör alınmıyor. Ben 6800 XT alıp üstüne 2K 240hz monitör alıp üstüne bir de 900 derece direksiyon seti almayı planlıyorum siz düşünün. AM5 platformuna para yatırmaya gerek yok. Burda ölü bir sokete yatırım yaptığımı bliyorum fakat para verdiğim ölü parçalar sadece ram ve işlemci ki bunların toplamı da 8k yı geçmiyor. Diyeceğim o ki şuan için DDR5 bir sisteme geçmeyeceğim. Önümüzdeki 5-6 sene bu sistemin hayli hayli gideceğini düşünüyorum. Hiç olmadı çözünürlük düşerim bir süre sonra ya da ayar kısarım paşalar gibi oynamaya devam ederim.