DDR 4 sistem güncellemesi

O zaman neden konu açıyorsunuz ki? Gidin dizin güzel birşeyler kafanıza göre.

Hocam kusura bakmayın ama yaptığınızın aynısını kesinlikle yapmazdım. Bir kere bu karta verdiğiniz 27.5K'ya hakaret o kartı 1080p de kullanmak. Birincisi kartın tam performansını alamıyorsunuz. Belki o kartı almak yerine 4060 Ti alsanız neredeyse aynı FPS değerlerini alıcaksınız. İkincisi de söylediğiniz şeye değinmek gerekirse ben upgradeleyeceğim sistemin 2-3 sene içinde oyun oynatmaz hale geleceğini kesinlikle düşünmüyorum. En kötü ayar kısarım çözünürlük düşerim 5-6 sene cıvkını çıkarana kadar kullanırım. Ki ekstra olarak ben sıfırdan sistem almıyorum bi üst yorumda bahsettiğim gibi var olan sistemimin üstüne upgrade yapıyorum ve burda ölü bir sokete yaptığım yatırım sadece ram ve işlemci. Onların da total fiyatı 8k yı geçmiyor. 40K nın içine monitör, ekran kartı, işlemci,ram ve hdd siğdırıyorum. Bence bu 1080p kafasından hepimizin bir an önce çıkması gerekiyor.

O zaman neden konu açıyorsunuz ki? Gidin dizin güzel birşeyler kafanıza göre.
İnsanların fikirlerini merek ediyorum fakat görüyorum ki fikirleriniz bana mantıksız geliyor anlamyorum. O nedenle zaten DDR4'ten devam edicem. Yine de yorumlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…