kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.459 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #21 Minker dedi: HWP ARCVARYUM 5A - Game Garaj HWP ARCVARYUM 5A, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve ARC B580 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile HWP ARCVARYUM 5A hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da ! www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu cok daha iyi olur.
Minker dedi: HWP ARCVARYUM 5A - Game Garaj HWP ARCVARYUM 5A, Son nesil AMD işlemci seçenekeleri ve ARC B580 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR5 Ram seçenekleri ile HWP ARCVARYUM 5A hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da ! www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bu cok daha iyi olur.
K Kazininho Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 72 8 Nisan 2025 #22 kxy dedi: Bu cok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı intel olduğu için almak istemedim hocam
kxy dedi: Bu cok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı intel olduğu için almak istemedim hocam
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.459 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #23 Kazininho dedi: Ekran kartı intel olduğu için almak istemedim hocam Genişletmek için tıkla... 4060ti seviyesinin uzerinde bir ekran karti B580 hocam yazilim sorunlarida kalmadi bile denebilir üzmezdi yani. Hayirlisi olsun ileride yukseltebilirsiniz zaten.
Kazininho dedi: Ekran kartı intel olduğu için almak istemedim hocam Genişletmek için tıkla... 4060ti seviyesinin uzerinde bir ekran karti B580 hocam yazilim sorunlarida kalmadi bile denebilir üzmezdi yani. Hayirlisi olsun ileride yukseltebilirsiniz zaten.
K Kazininho Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 72 8 Nisan 2025 #24 kxy dedi: 4060ti seviyesinin uzerinde bir ekran karti B580 hocam yazilim sorunlarida kalmadi bile denebilir üzmezdi yani. Hayirlisi olsun ileride yukseltebilirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumunuz için teşekkürler dediğiniz gibi ileride değiştirmek istersem inteli deneyebilirim
kxy dedi: 4060ti seviyesinin uzerinde bir ekran karti B580 hocam yazilim sorunlarida kalmadi bile denebilir üzmezdi yani. Hayirlisi olsun ileride yukseltebilirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumunuz için teşekkürler dediğiniz gibi ileride değiştirmek istersem inteli deneyebilirim
S SZREX Kilopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #25 Tekin56 dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr // Hocam arkadaşın aldığı sistem bu Genişletmek için tıkla... 4060'lı ve ddr5 alınabilecek en uygun fiyat bu sistem midir?
Tekin56 dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr // Hocam arkadaşın aldığı sistem bu Genişletmek için tıkla... 4060'lı ve ddr5 alınabilecek en uygun fiyat bu sistem midir?
K Kazininho Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 72 9 Nisan 2025 #26 Sezer Çağın dedi: 4060'lı ve ddr5 alınabilecek en uygun fiyat bu sistem midir? Genişletmek için tıkla... Benim aldığımda 26k idi hocam şuan 34k olduğu için en uygunu bu değil
Sezer Çağın dedi: 4060'lı ve ddr5 alınabilecek en uygun fiyat bu sistem midir? Genişletmek için tıkla... Benim aldığımda 26k idi hocam şuan 34k olduğu için en uygunu bu değil