Önceden kasa ile bilgim yoktu, araştırmadan, sorup sormadan almıştım. Anakartımın DDR kaç olduğunu öğrenmek istiyorum. Anakart modelim A520M-K V2. Bilgisayarım yanımda olmadığı için pek fazla bilgiye sahip değilim. 16GB RAM kullanıyorum, onun modelinin DDR kaç olduğunu bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? İlerleyen zamanlarda anakartımı değiştirmek istiyorum, buna göre hareket edeceğim.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
DDR4 o anakart. RAM'inde DDR4. anakartının tüm bilgilerine buradan ulaşabilirsin ama anakart kutusunda da DDR kaç olduğu AM4 soketi mi Intel soketi mi hepsi yazar. Anakartını değiştirmek istiyorsan AM4 tabanlı anakart bakman lazım AM4 anakartları senin için listeledim.
Epey.com anakart özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun anakartı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Glow, Eray Türkay tarafından geliştirilmiş bir sistem analiz yazılımıdır. Bilgisayarınızın donanımsal ve yazılımsal özelliklerini kolay bir şekilde görmenizi sağlar. Bilgisayardan anlamayan birinin bile sistem hakkında detaylı bilgi öğrenebilmesi...