DDR2 2x2 Destekleyen anakarta 2x1 RAM Takma

onur0676

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim bilgisayarımda 1 gb ram var. Ddr 2 anakartım 2x2 destekliyor. Bu anakarta 2x1 takabilir miyim ? Bir de ben windows 8 kullanıyorum.
Sistem özelliklerim:
  • Intel celeron 2.21
  • 1gb ram
  • 256 mb ekran kartı
Bu özelliklerde windows 8 gayet stabil çalışıyor. Fakat oyunlarda biraz kasma var. Yanına 1 veya 2 gb ram alsam minecraft gibi oyunlarda kasma geçer mi ? Eğer 1 gb daha ram alırsam bilgisayarda gözle görülecek kadar değişiklik olur mu? Hız açısından yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada telefondan yazıyorum hata yaptıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
1GB Ram ekleyip ekran kartını değiştirebilirsin anakartına uyan güzel bir ekran kartı bul derim.

O kadar fazla masraf yapmak istemiyorum. Pc çok eski 6 senelik yaza doğru yeni bilgisayar alıcam. Çünkü o zamana kadar idare etsin yeter. Anakartım biostar p4m890 m7 te anakart 2x2 ram takılabiliyor. 2x1 taksam sorun olurmu hızlanır mı bilgisayar?

Arkadaşlar yardım edermisiniz birazdan ram almaya gideceğim ? Bilgisayarımda hızlanma olurmu ? 2x1 ram takabılır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…