DDR2 4 GB sistemde Windows açılmıyor

saudae

Hectopat
Yer
Angara
Anakart
P5QC
İşlemci
Q9400
Merhaba. RAM'i bilgisayarcıdan aldım ilk aldığımda BIOS görmüyordu. Bir tane daha varmış onu verdi o RAM de Windows logosu geldikten 2 saniye sonra reset atıyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam zaten konu başlığında yazıyor.

Ben 2+2 GB DDR2 RAM'den bahsediyorsunuz sandım. Internette şöyle bir söylenti var; 4 GB DDR2 RAM'ler AMD sistemlerde çalışıyor, Intel sistemlerde uyumsuzluk yapıyor gibi. Ben de LGA775 sistemlerle uğraşıyorum, elimde 4 tane P45 anakart var fakat 4 GB DDR2 RAM elime hiç geçmediği için deneme vs yapamadım, o konu hep havada kaldı... Ilk önce BIOS pilini çıkarıp 10 dakika bekledikten sonra yeniden BIOS pilini takıp açmayı deneyin bakalım.

Denedim hocam olmuyor.

Denedim hocam olmuyor.

O attığınız fotoğraflar 4 GB DDR2 RAM takılıyken çekildi değil mi? System Information kısmını da atar mısınız size zahmet? Bir de RAM'in yerini değiştirin bakalım, belki böyle açılır fakat zannetmiyorum, internette geçen söylenti doğru gibi.

Hocam yine olmadı neyse RAM'i en kötü kaç TL'ye satabilirim?

RAM'in çalışıp çalışmadığını bilmiyoruz hocam, bilgisayarcıya geri verin ve paranızı isteyin bence.
Ya da ben alabilirim bütçem yeterse, AM2 soket AMD eski sistemimde muhtemelen çalışırlar. Ama en iyisi nereden aldıysan oraya iade etmek olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…