N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Nisan 2023 #1 Başlıkta belirttigim gibi arkadaşlar Intel destekli bulamadım saglayıcısı var mı?
Yüzdeyüzata Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 295 4 Nisan 2023 #2 Letgo, sahibinden üzerinden DDR2 RAM bulabilirsiniz, Intel destekli derken anlayamadım her RAM işlemci için çalışır.
Letgo, sahibinden üzerinden DDR2 RAM bulabilirsiniz, Intel destekli derken anlayamadım her RAM işlemci için çalışır.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 4 Nisan 2023 #3 Yüzdeyüzata dedi: Letgo, sahibinden üzerinden DDR2 RAM bulabilirsiniz, Intel destekli derken anlayamadım her RAM işlemci için çalışır. Genişletmek için tıkla... DDR2 4 GB ve 8 GB olanlar işlemci seçiyor.
Yüzdeyüzata dedi: Letgo, sahibinden üzerinden DDR2 RAM bulabilirsiniz, Intel destekli derken anlayamadım her RAM işlemci için çalışır. Genişletmek için tıkla... DDR2 4 GB ve 8 GB olanlar işlemci seçiyor.