YuSufÇeeLik Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 39 28 Nisan 2020 #1 Benim DDR2 anakartım var o anakarta DDR3 veya DDR5 ekran kartı taksam bir sorun olur mu?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 28 Nisan 2020 #2 Sorun çıkartmaz. (Girişler uyuyorsa, PSU yetiyorsa, işlemci besleyebiliyorsa) Sisteminizi ve takacağınız kartı belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Sorun çıkartmaz. (Girişler uyuyorsa, PSU yetiyorsa, işlemci besleyebiliyorsa) Sisteminizi ve takacağınız kartı belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.102 Çözümler 23 Yer Sakarya 28 Nisan 2020 #3 Sorun olmaz zamanında ben de kullandım.
Serqius Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer Rizembul 28 Nisan 2020 #4 PCI Express girişi varsa bir sıkıntı olmaz. Anakartınız DDR2 RAM destekliyor. Ekran kartıyla bir alakası yok yani. Bu arada sisteminizi ve alacağınız veya takacağınız kartı da yazar mısınız?
PCI Express girişi varsa bir sıkıntı olmaz. Anakartınız DDR2 RAM destekliyor. Ekran kartıyla bir alakası yok yani. Bu arada sisteminizi ve alacağınız veya takacağınız kartı da yazar mısınız?
YuSufÇeeLik Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 39 28 Nisan 2020 #5 Silinen üye dedi: Sorun çıkartmaz. (Girişler uyuyorsa, PSU yetiyorsa, işlemci besleyebiliyorsa) Sisteminizi ve takacağınız kartı belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... anakart:Foxconn G31 MXP takacağım ekran kartı:R7 240
Silinen üye dedi: Sorun çıkartmaz. (Girişler uyuyorsa, PSU yetiyorsa, işlemci besleyebiliyorsa) Sisteminizi ve takacağınız kartı belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... anakart:Foxconn G31 MXP takacağım ekran kartı:R7 240