DDR2 Anakart GDDR3 Ekran Kartı Uyumu

Hüseyin Oğuz

Hectopat
Daha fazla  
Anarkartıma uygun ram ddr2. Ekran kartı beğendıgım gddr3 yani uyar mı ? RAM ddr3 alsam uymuyor ya mesela o yüzden soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

GDDR ile DDR farklı şeyler. Eğer anakarta PCI-E 2.0 yuvası varsa bütün ekran kartlarını takabilirsiniz. Ekran kartı PCI-E 3.0 olsa bile performans kaybı en fazla %98 veya %99 olur. Buda en fazla 3-5 fps fark eder.

Anakarta RAM taktığın yerin ucu farlılık gösterir ama ekran kartının taktığın yer farklılık göstermez ekran kartında RAM zaten gömülü gelir.

Anakarta RAM taktığın yerin ucu farlılık gösterir ama ekran kartının taktığın yer farklılık göstermez ekran kartında RAM zaten gömülü gelir.
Anakartımın markasını bılmıyorum ama alacagım ekran kartı Msı R7 240. Bunu alıcagım güç kaynagım 350 watt sorun olmaz de mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela VIA gibi eski bir Chipset anakartın varsa görüntü almada sıkıntı yaşarsınız. Anakart marka ve modelini belirtin ki yardımcı olalım.
Abi bak regedit'e falan gir dersen ben girdim PC XP diye midir nedir bilmiyorum. BIOS yok. Başka biryerden ögrenme sansım varsa yazabılırsen bakayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…