Hüseyin Oğuz Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #1 Anarkartıma uygun ram ddr2. Ekran kartı beğendıgım gddr3 yani uyar mı ? RAM ddr3 alsam uymuyor ya mesela o yüzden soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Anarkartıma uygun ram ddr2. Ekran kartı beğendıgım gddr3 yani uyar mı ? RAM ddr3 alsam uymuyor ya mesela o yüzden soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 24 Ekim 2015 #2 DDR ve GDDR farklı kavramlar. Siz sisteminizi ve alacağınız kartı yazın.
Mustafa Kadoğlu Megapat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 472 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #3 GDDR ile DDR farklı şeyler. Eğer anakarta PCI-E 2.0 yuvası varsa bütün ekran kartlarını takabilirsiniz. Ekran kartı PCI-E 3.0 olsa bile performans kaybı en fazla %98 veya %99 olur. Buda en fazla 3-5 fps fark eder.
GDDR ile DDR farklı şeyler. Eğer anakarta PCI-E 2.0 yuvası varsa bütün ekran kartlarını takabilirsiniz. Ekran kartı PCI-E 3.0 olsa bile performans kaybı en fazla %98 veya %99 olur. Buda en fazla 3-5 fps fark eder.
onurirgen Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 559 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Ekim 2015 #4 GDDR5 bile takabilirsin.
riseofturkey Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #5 Anakarta RAM taktığın yerin ucu farlılık gösterir ama ekran kartının taktığın yer farklılık göstermez ekran kartında RAM zaten gömülü gelir.
Anakarta RAM taktığın yerin ucu farlılık gösterir ama ekran kartının taktığın yer farklılık göstermez ekran kartında RAM zaten gömülü gelir.
Hüseyin Oğuz Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #6 riseofturkey dedi: Anakarta RAM taktığın yerin ucu farlılık gösterir ama ekran kartının taktığın yer farklılık göstermez ekran kartında RAM zaten gömülü gelir. Genişletmek için tıkla... Anakartımın markasını bılmıyorum ama alacagım ekran kartı Msı R7 240. Bunu alıcagım güç kaynagım 350 watt sorun olmaz de mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2015
riseofturkey dedi: Anakarta RAM taktığın yerin ucu farlılık gösterir ama ekran kartının taktığın yer farklılık göstermez ekran kartında RAM zaten gömülü gelir. Genişletmek için tıkla... Anakartımın markasını bılmıyorum ama alacagım ekran kartı Msı R7 240. Bunu alıcagım güç kaynagım 350 watt sorun olmaz de mı?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 26 Ekim 2015 #7 350W sorun olmaz ama anakart Chipseti çok eski ise kartından görüntü alamama ihtimalin var.
Hüseyin Oğuz Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #8 NorthernsKnight dedi: 350W sorun olmaz ama anakart Chipseti çok eski ise kartından görüntü alamama ihtimalin var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani biraz acar mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2015
NorthernsKnight dedi: 350W sorun olmaz ama anakart Chipseti çok eski ise kartından görüntü alamama ihtimalin var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani biraz acar mısın?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 26 Ekim 2015 #9 Mesela VIA gibi eski bir Chipset anakartın varsa görüntü almada sıkıntı yaşarsınız. Anakart marka ve modelini belirtin ki yardımcı olalım.
Mesela VIA gibi eski bir Chipset anakartın varsa görüntü almada sıkıntı yaşarsınız. Anakart marka ve modelini belirtin ki yardımcı olalım.
Hüseyin Oğuz Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2015 #10 NorthernsKnight dedi: Mesela VIA gibi eski bir Chipset anakartın varsa görüntü almada sıkıntı yaşarsınız. Anakart marka ve modelini belirtin ki yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Abi bak regedit'e falan gir dersen ben girdim PC XP diye midir nedir bilmiyorum. BIOS yok. Başka biryerden ögrenme sansım varsa yazabılırsen bakayım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2015
NorthernsKnight dedi: Mesela VIA gibi eski bir Chipset anakartın varsa görüntü almada sıkıntı yaşarsınız. Anakart marka ve modelini belirtin ki yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Abi bak regedit'e falan gir dersen ben girdim PC XP diye midir nedir bilmiyorum. BIOS yok. Başka biryerden ögrenme sansım varsa yazabılırsen bakayım.