DDR2 anakart için işlemci ve RAM önerisi

Tablet 0

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Telefon: Redmi 12
Tablet: Redmi Pad Se, Samsung Galaxy Tab A7 lite

Sistem özellikleri: Intel Core 2 Quad Q8300,
2+2gb ddr2 ram, atı readon hd3400 ,120gb ssd 500gb hdd 60hz 19inc 2ms ekran, 2 li stereo hoparlör Logitech kablosuz klavye+mouse windows 10 pro 64 bit
Laptop 1:Hometech alfa 110A
Laptop 2:Hometech alfa 600C
DDR2 Ankara en son en iyi hangi işlemci, RAM, ekran kartı kaldırır?
Exper masaüstü bilgisayar.
Sistem özellikleri:
Windows 7 Ultimate 32 Bit.
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 2.50GHz
RAM: 4 GB DDR2.
512 GB HDD.
Monitor: 19" W panel boyutu, 2ms, wxga 1440x900 çözünürlük.
Nasıl yükseltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sisteme yapılabilecek en iyi yükseltme, kasayı yerden alıp masanın üstüne koymak olur. Anakart LGA775 sokete sahip. Maksimum takabileceğin işlemci: Q9400 gibi görünüyor. Değmez yani.

Bu sisteme yapılabilecek en iyi yükseltme, kasayı yerden alıp masanın üstüne koymak olur. Anakart LGA775 sokete sahip. Maksimum takabileceğin işlemci: Q9400 gibi görünüyor. Değmez yani.
Bilgi için teşekkürler fakat ekran kartı ve ram önerisi yapabilirmisiniz kasayı satmaya çalışıyorum o yüzden yükselticam

Bilgi için teşekkürler fakat ekran kartı ve ram önerisi yapabilirmisiniz kasayı satmaya çalışıyorum o yüzden yükselticam
Maalesef ancak akakçe'den ucuz yollu birşey bakman lazım. Bana kalırsa bilgisayarcıya satabilirsin. Bazıları alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…