DDR2 Anakart ve Ekran Kartı

umutaydın

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2013
Mesajlar
3
Yer
DENİZLİ
Daha fazla  
Meslek
TEKNİK GÖREVLİ
Selamlar , ankartım DDR2. Ekran kartı almak istiyorum fakat güçlü birşey almak istiyorum ama çevrede gördüklerim hep DDR3-GDDR5 yada GDDR3. DDR' ekran kartı çok nadir. DDR3 bir ekran kartı almak istesem acaba anakartım destekler mi ? İdeal bir ekran kartı önerirseniz sevinirim. Şimdiden sağ olun:confused:
 
Anakart DDR'ı ile Ekran kartı DDR'ının birbiri ile alakası yoktur. Daha açık söyleyebilirsem; DDR 2 Anakarta DDR 3 Ekran kartı takabilirsiniz.
Aıda64, Speccy gibi programlarla bakarak sistem özelliklerinizi bize bildirin. Ayrıca Güç kaynağınızın kaç W olduğunuda ve en önemlisi bütçenizi belirtin.
 
Bütce 200'e kadar. Anakart modelim : GIGABYTE GA-G31M-S2C

- - - Güncellendi - - -

PENTIUM DUAL CORE E5200. 2.50 GHZ işlemci. 2 gb ram 300watt powersuply. Anakart GIGABYTE GA-G31M-S2C
 
Hay ağzını öpiyim ya bende onu anlatmaya çalışıyorum ama anakartın DDR modelinden girdim. :) Aslında sormak istediğim o PCI Express uyumu. Nasıl bir ekran kartı almayalım anakartıma uyabilecek ? Bütçe 200-250. Özellikleri yukarıda belirtmiştim.

- - - Güncellendi - - -

Çok teşekkür ederim. Bu ekran kartı fena değil. Hatta benim kasama göre yıkar geçer. :rolleyes:
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı