harunceyl06 Decapat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 56 Çözümler 1 7 Nisan 2019 #1 Ben DDR2 anakartıma aşağı resimdeki ekran kartını alacağım ama ekran kartı DDR3 bir sıkıntı olur mu? Bu arada işlemcim Intel Core 2 Duo e6600 darboğaz gibi bir şey söz konusu olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2019
Ben DDR2 anakartıma aşağı resimdeki ekran kartını alacağım ama ekran kartı DDR3 bir sıkıntı olur mu? Bu arada işlemcim Intel Core 2 Duo e6600 darboğaz gibi bir şey söz konusu olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
FurErg Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2019 #11 humasettinozlecik dedi: Yanlışın var. DDR2 anakarta DDR3 ekran kartı takılır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın GPU değil RAM zannettim. Artı 0 Eksi
humasettinozlecik dedi: Yanlışın var. DDR2 anakarta DDR3 ekran kartı takılır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın GPU değil RAM zannettim.
KS KS harunceyl06 Decapat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 56 Çözümler 1 27 Nisan 2019 #12 Teşekkürler. FurErg dedi: Kusura bakmayın GPU değil RAM zannettim. Genişletmek için tıkla... Düzgün okursanız insanları boşa meşgul etmemiş olursunuz. Teşekkürler yinede. Artı 0 Eksi
Teşekkürler. FurErg dedi: Kusura bakmayın GPU değil RAM zannettim. Genişletmek için tıkla... Düzgün okursanız insanları boşa meşgul etmemiş olursunuz. Teşekkürler yinede.