DDR2 anakarta GTX750 Ti takılır mı?

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi G31M-S2L anakarta ASUS GTX 750 Ti takılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı takılabilir ama eski işlemcileri destekleyen bir Anakart. Ekran Kartı işlemci ile darboğaz yapabilir. İşlemci modeli ne acaba?

Bir önceki konunuzdan işlemci modelinizi öğrendim. Pentium E5400 ile Gtx 750 Ti darboğaz yapar.

Evet hocam dediğiniz gibi yapar işlemciyi de değiştirmek lazım teşekkür ederim fakat çalışır değil mi bilgisayar?
Benim anakartta DDR 2 ancak ben R7 265 taktım çalışıyor sorunsuz. Muhtemelen GTX 750 Ti ile de çalışır ancak %100 uyumludur diye bir şey diyemem maalesef.

Nasıl peki memnun musunuz oyunlarda vs.

Nasıl peki memnun musunuz oyunlarda vs.

Evet kart olması gerektiği gibi çalışıyor. İmzamdaki sistem ile Witcher 3, GTA V gibi oyunları sıkıntısız yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Sıcaklık ile ilgili sorunlar olmuyor. Kapanma veya oyunlarda siyah ekran hataları karıncalanma gibi teknik sorunlar yok. Ancak yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi işlemci konusuna dikkat etmeniz gerek. 775 pin olduğu için en fazla Quad serisinden işlemci kullanabilirsiniz. İşlemciniz Quad serisi veya Xeon ise sıkıntı olmaz.

Bu arada kartı 2. el alacaksanız öncelikle alacağınız zaman kartı denemeyi unutmayın veya kartın sahibine FurMark testi yaptırıp da test sonuçlarından kartın sağlam olup olmadığını anlarsınız.

Edit: İşlemcinizi görmemiştim pardon. Maalesef o işlemci ekran kartını besleyemez onun yerine Q6600 veya Q9400 işlemci alabilirsiniz. 2.el fiyatları 100-150 arası. Ya da bulabilirseniz Xeon 5460 muazzam olur bu işlemci olmaz ise bu işlemci gücüne denk Quad serisinden Q9650'de 775 pin için gayet güçlü bir işlemcidir.

Hangi işlemciyi almalıyım ki 775 pin ekran kartına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…