gkhnblt Hectopat Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 32 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite kontrol teknikeri 26 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayardan technopat seviyesinde anlayan birisi değilim. Eskiden kalma aileme aldırdığım bilgisayara ram takmak istiyorum hangi slota nasıl takacağım bilmiyorum. Yanyana iki sari iki siyah var.
Arkadaşlar bilgisayardan technopat seviyesinde anlayan birisi değilim. Eskiden kalma aileme aldırdığım bilgisayara ram takmak istiyorum hangi slota nasıl takacağım bilmiyorum. Yanyana iki sari iki siyah var.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 26 Kasım 2014 #2 Anakart marka ve modeline göre ram'larin montaj siralamasi degisir... Dual Channel'mi calistirmak istiyorsun?...
Anakart marka ve modeline göre ram'larin montaj siralamasi degisir... Dual Channel'mi calistirmak istiyorsun?...
muhammed27 Hectopat Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 68 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2014 #3 Büyük bir ihtimalle iki siyaha takılır.Senin bilgisayarın Asus anakart'a sahip olabilir.Sen Ram'leri inci gibi dizme
Büyük bir ihtimalle iki siyaha takılır.Senin bilgisayarın Asus anakart'a sahip olabilir.Sen Ram'leri inci gibi dizme
gkhnblt Hectopat Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 32 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite kontrol teknikeri 26 Kasım 2014 #4 Asus iki yan yana siyaha diziyorum ozaman