DDR2 RAM tavsiyesi

Dostum galiba maksimum 4gb destekliyor seninki tam emin de değilim ama 2x2 yap bence eğer böyle bir olay varsa. Şimdi aydınlatırlar gerçi burayı.

"
RAM
  • Max Supported Size (maksimum desteklenen boyut)
    4 GB
  • Features
    dual channel memory architecture
"
sitede yazan bu
dostum kesinleşti senin iş, başka bir site de aynı cnet'in dediği gibi söylüyor.

"Memory:
- Supports Dual DDR2 533/667/800
- 2 DDRII DIMMs (240pin / 1.8V)
- Supports a maximum memory size up to 4GB "

Up to 4 Gb denmiş, yani en fazla 4 Gigabyte'a kadar ekleme şansın var, evet 800 mhz de çalıştırırmış.

Bu arada elimde benim imzada yazan Ati radeon HD 3400'ten bir tane daha var senin 256'dan iyidir, 512 mb + paylaşımlı olduğu için iki katına falan daha çıkabiliyor. En azından Hl2, Biohshock, Left 4 Dead falan oynatır akıcı şekilde 4 gb ram ile birlikte.

Son düzenleme:
Şimdi. Ekran kartının Win 7 desteği bile yok muhtemelen yüklersen Standat grafik bağdaştırıcısı (VGA) olarak görecek. Sana yapabileceğim en mantıklı öneri;

Anakart + RAM + işlemci = 120TL gibi fiyatlarda set olarak satılıyor. Her yerde var sahibinden veya LetGo'dan bulabilirsin en kötü bir bilgisayarcıya gidersin Core 2 Duo işlemcili anakart + 4GB RAM istersin en uyguna sana max 150TL gibi bir fiyat biçer. İnan şuan ki donanımların yükseltmeye değmez bile çok eski yani eskinin de eskisi.

Ekran kartı olarak 50-60TL ye de 9500GT alırsın, günlük işlerini fazlasıyla görür. Oyun anlamında ise 2014 öncesi oyunları bir şekilde oynatır. Elindekileri sattığını düşünelim en fazla 180-200TL gibi bir fiyata eskisine oranla çok daha güzel bir bilgisayarın olmuş olur.

Şuan ki bilgisayara yapılan yatırım ölü yatırım olur, mevzuyu teferruatlı açıkladım.

çok teşekkür ederim düşündüğünüz için .ölü yatırım olmaz bence hocam sizin dediğiniz sistemde 150 tl olacak olan da ddr2.ve ayrıca sistem de ssd yok yani bence eski bilgisayara çok büyük fark atmak gerekiyorsa ssd ve ram şart ben ram 2 katına çıkıyor mhz olarakta artıyor ve ssd var.Bu fiyata yapa bileğim en iyi kombinasyon bu bence hocam sadece 100 liraya beni güzel idare ede bilecek ikinci el bir ekran kartı alırım bana yetecek win 10uda sorunsuz kurmak için hem eski ram ve ekran kartını cuzi bir miktara letgoda sattımmı tamamdır
Hangi ekran kartını almalıyım arkadaşlar 2. el bakıyorum yakınında araştırdım makul fiyata 3 ü arasındayım almam için sıralama ne şekilde olmalı benim sistemime uygun

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191030_143004_com.sahibinden.jpg
    314,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20191030_151129_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    222,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20191030_151455_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…