Bugrahan Mert Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar 4 GB RAM alacağım DDR2 ama kaç MHz falan bilmiyorum internette bunlara uyumlu bir şey bulursanız link atar mısınız? Dosya Ekleri ramlar.PNG 9,1 KB · Görüntüleme: 54 dasdasdas.PNG 6,4 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar 4 GB RAM alacağım DDR2 ama kaç MHz falan bilmiyorum internette bunlara uyumlu bir şey bulursanız link atar mısınız?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 28 Aralık 2020 #2 @Kayseri Mantısı
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 28 Aralık 2020 #3 Bugrahan Mert dedi: Arkadşlar 4 GB RAM alacağım DDR2 ama kaç MHz falan bilmiyorum internette bunlara uyumlu bir şey bulursanız link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 1 inci boş ram portun var mı var ise onlardamı ddr 2 eğer ddr 2 ise git orda mhz yazıyor yaz googleye aynısını bul
Bugrahan Mert dedi: Arkadşlar 4 GB RAM alacağım DDR2 ama kaç MHz falan bilmiyorum internette bunlara uyumlu bir şey bulursanız link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 1 inci boş ram portun var mı var ise onlardamı ddr 2 eğer ddr 2 ise git orda mhz yazıyor yaz googleye aynısını bul
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2020 #4 DDR2 800MHz almalisiniz. Ayrica anakartiniz nedir?
Bugrahan Mert Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #5 Moolong dedi: 1 Inci boş RAM portun var mı var ise onlardamı DDR 2 eğer DDR 2 ise git orada MHz yazıyor yaz Google'ye aynısını bul Genişletmek için tıkla... efedesu dedi: DDR2 800MHz almalisiniz. Ayrica anakartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte R7 370 2G Bu arada bu anakarta kaç fan takılabilir ve RGB fan destekler mi?
Moolong dedi: 1 Inci boş RAM portun var mı var ise onlardamı DDR 2 eğer DDR 2 ise git orada MHz yazıyor yaz Google'ye aynısını bul Genişletmek için tıkla... efedesu dedi: DDR2 800MHz almalisiniz. Ayrica anakartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte R7 370 2G Bu arada bu anakarta kaç fan takılabilir ve RGB fan destekler mi?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Aralık 2020 #6 4 GB DDR2 sıfır zor bulursunuz. 4 GB DDR2 bellekler nadir bulunan türden zaten. SPD sekmesini de atın. Yükseltme yapmanızı tavsiye etmem.
4 GB DDR2 sıfır zor bulursunuz. 4 GB DDR2 bellekler nadir bulunan türden zaten. SPD sekmesini de atın. Yükseltme yapmanızı tavsiye etmem.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2020 #7 Bugrahan Mert dedi: Gigabyte R7 370 2G Bu arada bu anakarta kaç fan takılabilir ve RGB fan destekler mi? Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartiniz, anakartiniz degil.
Bugrahan Mert dedi: Gigabyte R7 370 2G Bu arada bu anakarta kaç fan takılabilir ve RGB fan destekler mi? Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartiniz, anakartiniz degil.
Bugrahan Mert Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #8 efedesu dedi: Bu ekran kartiniz, anakartiniz degil. Genişletmek için tıkla... dljkashdasd g yazınca direk kopyala yapıştır yaptım pardon araştırmıştım önceden gigabyte GA-MA770-UD3 246941 dedi: @Kayseri Mantısı Genişletmek için tıkla... Hocam bi ekran kartı konumda yardımcı olur musunuz ? o ekran kartına o soğutucu takılır mı ? Kayseri Mantısı dedi: 4 GB DDR2 sıfır zor bulursunuz. 4 GB DDR2 bellekler nadir bulunan türden zaten. SPD sekmesini de atın. Yükseltme yapmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... 2x2 var max sıfır öyle alacağım.
efedesu dedi: Bu ekran kartiniz, anakartiniz degil. Genişletmek için tıkla... dljkashdasd g yazınca direk kopyala yapıştır yaptım pardon araştırmıştım önceden gigabyte GA-MA770-UD3 246941 dedi: @Kayseri Mantısı Genişletmek için tıkla... Hocam bi ekran kartı konumda yardımcı olur musunuz ? o ekran kartına o soğutucu takılır mı ? Kayseri Mantısı dedi: 4 GB DDR2 sıfır zor bulursunuz. 4 GB DDR2 bellekler nadir bulunan türden zaten. SPD sekmesini de atın. Yükseltme yapmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... 2x2 var max sıfır öyle alacağım.