DDR2 RAM yükseltme

emenike

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Bilgisayarımda 3 GB DDR2 RAM, Intel Q8400 işlemci, Foxconn G31 MXP anakart var. Windows 10 64 Bit kullanıyorum. RAM miktarını 4 GB'a yükseltsem kayda değer bir performans artışı olur mu?

Arkadaşlar merhaba.
Bilgisayarımda 3 GB DDR2 RAM, Intel Q8400 işlemci, Foxconn G31 MXP anakart var. Windows 10 64 Bit kullanıyorum. RAM miktarını 4 GB'a yükseltsem kayda değer bir performans artışı olur mu?

Ölü yatırım olur hocam.

Arkadaşlar merhaba.
Bu sistem için yapılacak yükseltme arkadaşında belirttiği gibi ölü yatırım olur, bütçen var mı yoksa olduğunda yeni bir bilgisayar almanı tavsiye ederim yapabileceğin herhangi bir yükseltmede seni yine üzecektir.

Maalesef hocam bütçem yok. Sadece günü kurtarmak amacındayım. Bir farkı olmayacaksa boşuna RAM masrafı yapmaya gerek de yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…