A Anıl Özdemir Megapat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #1 Şuanda DDR2 RAM kullanıyorum, yükseltmek için rastgele başka bir DDR2 RAM alıp taksam bir sıkıntı olur mu? Yoksa bazı şeylere dikkat etmem lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2017
Şuanda DDR2 RAM kullanıyorum, yükseltmek için rastgele başka bir DDR2 RAM alıp taksam bir sıkıntı olur mu? Yoksa bazı şeylere dikkat etmem lazım mı?
2001 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 449 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #2 Anıl Özdemir dedi: Şuanda DDR2 RAM kullanıyorum, yükseltmek için rastgele başka bir DDR2 RAM alıp taksam bir sıkıntı olur mu? Yoksa bazı şeylere dikkat etmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... kullandığın ramin cl değeri ve mhz değeri önemli alacağın diğer ram bu değerler ile aynı olması uygun olur marka önemli değil bu 2 değer önemli farklı alman sorun çıkarır.anakartın dual channel desteği var mı yok mu bunlara hep bakmak lazım.
Anıl Özdemir dedi: Şuanda DDR2 RAM kullanıyorum, yükseltmek için rastgele başka bir DDR2 RAM alıp taksam bir sıkıntı olur mu? Yoksa bazı şeylere dikkat etmem lazım mı? Genişletmek için tıkla... kullandığın ramin cl değeri ve mhz değeri önemli alacağın diğer ram bu değerler ile aynı olması uygun olur marka önemli değil bu 2 değer önemli farklı alman sorun çıkarır.anakartın dual channel desteği var mı yok mu bunlara hep bakmak lazım.