DDR2 sisteme 8 GB RAM takmak mantıklı mı?

Yusuf Efe7171

Picopat
Daha fazla  
Merhaba sistemim şu
Foxconn DDR2 anakart
DDR2 4 GB RAM 2x2.
R7 240
E5700 işlemci
Benim aklımdaki soru şu elimde 900 TL para var ve ben bu sisteme 8 GB RAM yapıp işlemci fanini değiştirip termal macununu yenilemeyi düşünüyorum sizce mantıklı (fan vidaları kırıldı o yüzden fan değiştiriyorum) bu sistem beni yaza kadar idare ederim onu merak ediyorum?
Daha önce aldığım FPS'ler
CS:GO düşük ayarlar 100 130 arası
GTA 5 Steam son surum (Online) 30 FPS
Bu 2 oyun ve bir de belki Valorant oynarım
Sizce almali miyim? DDR3 kasalar baktığım zaman çok pahalı gördüm ve toplama istemedim.

Intel uyumlu 4 GB DDR2 RAM bulmak zor. Bir de G31 ise büyük ihtimalle 8 GB RAM desteği olmayabilir.

4 Soketli anakartsa 4x2=8GB yap DDR2 2GB RAM'ler ucuz ama 2 soketliyse pek bulunamadığı için anlamsız pahalılar o yüzden mantıksız.

O parayla P5G41T-M LX anakart + 8GB RAM + Q8400 üçlüsü yapman lazım ki idare edebilen bir sistem olsun.

DDR2 kolay kolay bulunmadığı için onların da fiyatları pahalı.
Yazın yeni bilgisayar almaya niyetin varsa upgrade gerek olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR2 kolay kolay bulunmadığı için onların da fiyatları pahalı.
Yazın yeni bilgisayar almaya niyetin varsa upgrade gerek olmadığını düşünüyorum.

Dostum yazın düşünüyorum fakatki bununda yuksetlmeye karar verdim DDR2 4 GB RAM internette bulmuştum 200 TL.

Intel uyumlu 4 GB DDR2 RAM bulmak zor. Bir de G31 ise büyük ihtimalle 8 GB RAM desteği olmayabilir.

1A02QWP00-600-6g anakartın üstündeki etikette bu yazıyor ve 2 slotlu.

Bulduğunuz RAM'e dikkat edin. AMD uyumluysa çalışmaz.

Değerlendirecegim gerçekten bazi şehirlerde anakartlar ucuz olabiliyor.

Bulduğunuz RAM'e dikkat edin. AMD uyumluysa çalışmaz.

Anakart numarasını verdim 8 GB olur mu?

Son düzenleme:
CPU-Z ile Mainboard sekmesini atar mısınız?

Dosya Ekleri

• 16711125102016475891459761914776.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam. 2+2 olarak destekliyor. O dediğiniz veri aktarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…