DDR2 Sisteme RAM Önerisi

turkkomandosu

Decipat
Arkadaşlar elimde G31M-ES2L anakarta sahip bir sistem var. İçinde 2x2 olmak üzere 4 GB DDR2 800MHz RAM'ler var ben bunları çıkartıp 2x4 olacak şekilde DDR2 bellekler takmak istiyorum.
Fakat Türkiye üzerinde öyle bir ürüne rastlayamadım Aliexpress'den bakıyorum o yüzden. Bir tane buldum fakat FOR AMD diye bir yazı var yanında, benim sistemim Intel bu FOR AMD olayı nedir?
Varsa bildiğiniz 4 GB DDR2 bellek atabilir misiniz?
FOR AMD RAM:

Bütçe en fazla 500TL ayırabilirim 2 tane RAM için.

Klisre AliExpress'te en çok satan RAM markası. İçinde Hynix veya Micron çip var. Bir şey demeden önce araştırınız.

Vaktinde araştırmıştım. Bazı Intel sistemlerde mavi ekran veriyormuş. Türkiye'den ikinci el almanızı öneririm.

@Jotariel seni de her konuya etiketliyorum, kusura bakma.

Bütçe 500 TL ise soğutuculu DDR2 RAM'ler var onlardan alın derim.
https://www.hepsiburada.com/hi-level-4gb-800mhz-ddr2-sogutuculu-ram-hlv-pc6400-4g-pm-bd750714
Şu tarz

Kime göre? Neye göre? Sana göre Kingston olabilir. Bir başkasına göre Corsair veya G.Skill. Takım tutar gibi RAM tutmayın.
Ne alaka kardeşim? Genel kullanıma alacaksan marka bellidir. Oyuncuların tercih ettiği RAM bellekler farklı farkındaysan. Kalitesini beğendiğim malı överim de öneririm de, bir şey var mı bunda?
Bütçe 500 TL ise soğutuculu DDR2 RAM'ler var onlardan alın derim.
https://www.hepsiburada.com/hi-level-4gb-800mhz-ddr2-sogutuculu-ram-hlv-pc6400-4g-pm-bd750714
Şu tarz
HiLevel markalı RAM belleklerin sorunlu olduğunu okumuştum ama bilemiyorum.

Aliexpress'ten ne idüğü belirsiz bakacağına N11 gibi sitelerde Kingston DDR2 RAM bellekler var. Onlara bak.
Hocam, incelememi okur musunuz?
Keşke bilmeden bu kadar önyargıyla yaklaşmasaydınız.
@CArLx seni de her konuya etiketliyorum, kusura bakma.
Estağfurullah hocam her zaman etiketleyebilirsiniz müsait olduğum takdirde dönüş yaparım bu beni sevindirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…