Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 13 Eylül 2021 #21 akt dedi: Sorun değil bende öyle denemiştim doğru olması lazım ancak yine olmadı bir yerde hata var. Genişletmek için tıkla... Görsel atabilme imkanınız var mı?
akt dedi: Sorun değil bende öyle denemiştim doğru olması lazım ancak yine olmadı bir yerde hata var. Genişletmek için tıkla... Görsel atabilme imkanınız var mı?
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #22 Heunzey dedi: Görsel atabilme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Farklı bir windows sürümü daha yazdırdım flasha onu denedikten sona yine olmazsa atarım.
Heunzey dedi: Görsel atabilme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Farklı bir windows sürümü daha yazdırdım flasha onu denedikten sona yine olmazsa atarım.
Efendikerem61 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 5 Yer Akçaabat 13 Eylül 2021 #23 Windows 7 kullanmanızı tavsiye ederim. Eski sistemlere Windows10 yaramıyor.