DDR2 vs DDR3

metmellow

Hectopat
Arkadaşlar şu an kullandığım PC'nin sistem özellikleri şu şekilde: Gigabyte P35-S3G, 6 GB RAM, AMD Radeon HD 5600-5700 seris GPU, Intel Core Q8200 4 çekirdek CPU, Windows 7 Ultimate 64 Bit işletim sistemi. Şimdi bu sistem GTA 5 oynatıyor ama FiveM'da çok FPS düşmesi yiyorum. Elimde dün bir kasa geçti bazı parçaları aldım ama aklıma bir şey takıldı. O kasanın anakartı ASUS 1333 O.C. Sanırım tam modeli P5G41T-M lx. Pek emin değilim üstünde yazmıyor. Neyse DDR3 bir anakart. Diyeceğim şu; o anakartı kullansam onun yanında Kingston KVR 1333D3N9 2 GB RAM var. Sizce DDR2 6 GB mı daha iyidir DDR3 2 GB 1333MHz mi? Ne yapmalıyım? Ve Windows'u tekrar kurarken 2 GB RAM'e 64 Bit kursam ne gibi sıkıntı olur? GTA 5 32 Bit'te çalışmıyor galiba öyle biliyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 2 GB RAM alın ve yanına 100 TL'ye 4 GB RAM alırsanız iyi olur. Eğer vermezseniz hiç almayın RAM'leri başka birinden alabilirsin.

DDR2 6 GB kullan. DDR 3 geçiceksen 8'e yükseltmeni öneririm. 2GB RAM'e 64 Bit kurarsan işletim sistemi stabil çalışmaz. Yani kasmalar olur. Eğer RAM'ini yükseltmeyeceksen 2GB RAM'e 64 Bit kurma.

Yani illaki yükseleceğim ama bir kaç günlük idare eder mi diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…