PCMeraklısıBiri Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #11 fersend dedi: Modelini yadzığınız. Gigavyte GA-73PVM-S2haanakarta DDR3 bellek takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Farkindayim, o şu anki anakart. Yenileyeceğim. Yuzarsif23 dedi: Kanka değmez bence DDR4'ya da DDR5 olması lazım genelde sistemlerin düzgün performans alınabilmesi için. DDR değiştireceksen bu arada ekran kartın işlemcin RAM'inin flanda geçeceğin DDR'yi desteklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beni aydınlatır mısınız?
fersend dedi: Modelini yadzığınız. Gigavyte GA-73PVM-S2haanakarta DDR3 bellek takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Farkindayim, o şu anki anakart. Yenileyeceğim. Yuzarsif23 dedi: Kanka değmez bence DDR4'ya da DDR5 olması lazım genelde sistemlerin düzgün performans alınabilmesi için. DDR değiştireceksen bu arada ekran kartın işlemcin RAM'inin flanda geçeceğin DDR'yi desteklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beni aydınlatır mısınız?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #12 SpeedCar dedi: Farkindayim, o şu anki anakart. Yenileyeceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman DDR3 çok fark eder. Hele DDR3 - 2400 Mhz gibi
SpeedCar dedi: Farkindayim, o şu anki anakart. Yenileyeceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman DDR3 çok fark eder. Hele DDR3 - 2400 Mhz gibi
Yuzarsif23 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #13 SpeedCar dedi: Hocam o kadar durumum yok. Söylediğiniz şeyi de ilk defa duyuyorum, açıklar mısınız daha detaylı? Islemcinin farkındayım da kart? Genişletmek için tıkla... Yani kankam pekte tercihin yok çünkü eski nesile kalıyor ve bu seferde oyun performansını etkiliyor
SpeedCar dedi: Hocam o kadar durumum yok. Söylediğiniz şeyi de ilk defa duyuyorum, açıklar mısınız daha detaylı? Islemcinin farkındayım da kart? Genişletmek için tıkla... Yani kankam pekte tercihin yok çünkü eski nesile kalıyor ve bu seferde oyun performansını etkiliyor