bvbarzan Centipat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2 1 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma takılı RAM bu, buna ek 4 GB daha eklemek istiyorum, hangi marka model almam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2019
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma takılı RAM bu, buna ek 4 GB daha eklemek istiyorum, hangi marka model almam lazım?
ellas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2019 #2 bvbarzan dedi: Eki Görüntüle 467372 Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma takılı RAM bu, buna ek 4 GB daha eklemek istiyorum, hangi marka model almam lazım? Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den üst tarafta SPD bölümüne girip RAM'iniz hangi slottaysa seçip tekrardan görüntü atarmısınız.
bvbarzan dedi: Eki Görüntüle 467372 Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma takılı RAM bu, buna ek 4 GB daha eklemek istiyorum, hangi marka model almam lazım? Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den üst tarafta SPD bölümüne girip RAM'iniz hangi slottaysa seçip tekrardan görüntü atarmısınız.