DDR3 2400-2133 MHz Bellek Önerisi

Fbehrem59

Hectopat
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
FM2+ sistem toplayacağım, ama DDR3 bellekler genelde 1600 MHZ, 2400 ve 2133 hiç bulamadım. Sizden ricam uygun fiyata 2x4 GB en az 2133 MHZ önerebilir misiniz?
Aradım taradım bir tane bile yok, malum APU sistemde bellek frekansı çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de bütçenizi belirtirseniz, daha güncel bir sistem toplayabilme şansınız olabilir.
Hocam sizin bütçe neydi? Eski bir sistem topladığınızın farkındasınız değil mi?
Hesabım uyarı aldığı için buradan yazıyorum. Q8300 sistemim çöp oldu. Bütçem sadece anakart, işlemci, RAM, SSD için diğer bileşenler var (kasa, güç kaynağı vs.). AMD APU benim için uygun olduğunu düşündüm, zira G4560 2 çekirdek, Q8300 sistemim çöp oldu. tüm oyunları maksimumda oynama gibi bir amacım yok. CS:GO, Minecraft gibi hafif oyunlar için (GTA 5'te düşük 30 FPS yeter.) FM2+ da A8 7600 debenim için gayet ideal, uyarı zamanı bitsin sistem konusu açarım.

Mümkün. R7 240 varsa eğer bu videodaki performansı alır. APU en iyi seçenek sizin için. Ama bekleyebilirseniz Zen APU'ları bekleyin derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı