@Yiğitt35 hocam merhaba. Geçen anakart konusunda bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Uygun fiyata DDR3 16 GB 775pin anakart buldum şu an kargoda, elimde RAM yok müsaitseniz, zahmet olmazsa DDR3 4gbx4 16 GB 1600MHz RAM önerir misiniz? İkinci el fark etmez. (linki cevapladığınızda paylaşırım) şu RAM'leri buldum iyi midir? Fiyatı vesaire 600 TL'ye indirirse almayı düşünüyorum.
Hocam anakart modelim EP43T-UD3L DDR3 16 GB destekli aldığım kişi RAM'leri aynı seri almalısın yoksa çalışmaz dedi tam anlamadım böyle bir şey var mı? Forumda da ayni anakart ve eski bir konuda arkadaşın birisi RAM'lerde sorun yaşamış onu da pek anlayamadım siz daha iyi bilirsiniz.
https://shbd.io/s/XtSYUzup söyle ramler buldum ama mhzler ve CL kısmı farklı fiyatı pahali biliyorum mesela bu uyar mı?
Hocam sürekli aynı şeyleri söylüyorum ama DDR6 çıkmak üzere, 1K DDR3'e verilmez. Çift kanal olarak çalışıyordur muhtemelen ama deneyerek almanız daha iyi olur, ben DDR2 8 GB destekli anakartlarda 2+1+2+1GB şeklinde kullanıyordum sorun olmuyordu.