DDR3 755 pin anakart önerisi

Bütçe
MAX 300

gotikorsan

Centipat
DDR3 755 pin bir anakart arıyorum yeni sistem toplayacaktım malum günümüz ekonomimiz gereğiyle yeni bir PC toplayamadım sistemi diriltmeye çalışacağım önereceğiniz anakart var mı? Bütçem Max 300.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce elime ECS'nin G41 yonga seti olan anakartı geçti, beğendim. Asus ilk tercihin olsun derim, MSI, Gigabayte ve ECS ikinci tercih.
LGA775 haricinde AM3 soket AMD işlemcilere baksan iyi olur. Benim önceki sistemin Phenom II X4 955 işlemcili bir sistemdi. Anakartlarda intel'in 775 soketinde olduğu gibi RAM problemi yok. Phenom II X4 955 CPU ile R9 280 ekran kartını küçük bir daroğaz ile kullanabiliyordum. Çok küçük bir darboğaz vardı. Sonra Phenom II X6 1100T'ye güncelledim daroğaz sorunu vs kalmadı ekran kartını tam performans besleyebiliyordum.
Demem o ki eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen AM3 sisteme yönelebilirsin. Ama dikkat et AM3 biraz daha yüksek güç kaynağı isteyebilir.

İşlemci anakart önerisi bir de direk ekran kartını yazabilir misin misin rica edersem

Sistem bütçene bağlı, işlemci ve anakart temel olarak önerebilirim ama ekran kartında ne kadar para o kadar iyi kart.
Phenom II X4 işlemci (955, 965 gibi modeller olabilir, farklı modeller de var.)
AM3 olan işlemci besleme bölümünde işlemciyi sağlıklı beseyebilecek mosfet sayısına sahip Anakart

Bu anakart AM3 soket yapısına sahip değil, başka modellere göz atmalısın. 2. El de bakabilirsin temiz bulabilirsen.

(Çok Temiz,Tek Seri Adınıza Faturalı KDV 8) Gigabyte G41MT-S2 DDR3 + Dual Core E5200 2.5Ghz İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hocam ikinci el fakat kullanılabilir iş görebilir. Yalnız 1333 MHz OC ile erişilebiliyormuş. Yani eski bir kart. Bir de şu var ama bütçenizi %50 aşıyor.

İstediğim şey hem istediğim işlemci var hem de ASUS sağ olun

X5450 CPU olan ilan iyi gibi ancak fiyat bana fazla geldi. Bunun yerine AM3 sistem kurulması sizce de daha mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…