DDR3 775 pin anakart ve RAM önerisi

burakyilmaz11

Hectopat
Merhabalar. Son zamanlarda bilgisayarım dayanılmaz bir derecede donduğu için yeni bir bilgisayar alana kadar geçici bir çözüm olarak RAM almak istiyorum. Fakat sahip olduğum anakartın maksimum RAM kapasitesi 4 GB olduğu için ayrıca yeni bir anakart da alacağım. Anakartın DDR3 ve 775 pin uyumlu olması gerekiyor. 8 GB RAM ve anakart için önerilerinize açığım.

Ekran kartım: AMD Radeon HD 4600 series.
İşlemcim: Intel Core 2 Duo E4300.

G41 chipseti bulunan bir anakart alabilirsiniz. Örnek olarak ben ASUS P5G41TM-LX kullanıyorum.

Ayrıca işlemciniz düşük onu da Q8400 veya isteğe bağlı olarak Xeon ile uğraşırım derseniz E5450 alabilirsiniz.

RAM olarak Kingston veya Samsung RAM modülleri tercih edebilirsiniz.

Ekran kartı kısmında ise Q8400, Q9400, E5450 işlemcileri için GTX 750 Ti alabilirsiniz.

G41 chipseti bulunan bir anakart alabilirsiniz. Örnek olarak ben ASUS P5G41TM-LX kullanıyorum.

Ayrıca işlemciniz düşük onu da Q8400 veya isteğe bağlı olarak Xeon ile uğraşırım derseniz E5450 alabilirsiniz.

RAM olarak Kingston veya Samsung RAM modülleri tercih edebilirsiniz.

Ekran kartı kısmında ise Q8400, Q9400, E5450 işlemcileri için GTX 750 Ti alabilirsiniz.
Uygun bir link paylaşabilme ihtimaliniz var mı anakart için? Ben piyasada pek bulamadım da.

Uygun bir link paylaşabilme ihtimaliniz var mı anakart için? Ben piyasada pek bulamadım da.

Link paylaşılmasına paylaşılır ancak ben ekran kartları harici pek 2.el linkleri atmak istemiyorum. Ancak birkaç tane atayım. İşlemci anakart ve RAM olmak üzere.
Örnek olarak GİGABYTE G41-COMBO DDR2-DDR3 ANAKART - XEON E5345 İŞLEMCİ - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 874159194 eğer test edebiliyor iseniz gidip test edip alın. DDR3 1333MHz RAM piyasada bulunuyor.

Alışveriş siteleri üzerinden rahat bulunabilir.

775PİN P5G41C-M LX DDR3 ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 775964872 ve Xenon E5450 Alınanı 1ay Olmadı Test edip verilicek - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 775965856 bu iki ilanın satıcısı aynı arkadaş iki ürünüde almak istediğinizi belirtip işlemci monteli ve BIOS modlanmış bir şekilde göndermesini rica edebilirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı