BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Başka birisi ise olmayacağını söylemişti benim konumda. Genişletmek için tıkla... Flex çalışırlar diye biliyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Başka birisi ise olmayacağını söylemişti benim konumda. Genişletmek için tıkla... Flex çalışırlar diye biliyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 18 Şubat 2021 #12 Burada olamayacağını söylemişler. @Hamza Ensar Sağlam Kaynak Doğru mu acaba?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #13 Linuxginar dedi: Burada olamayacağını söylemişler. @Hamza Ensar Sağlam Kaynak doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Intel izin veriyormuş. Yani arkadaş da çift kanal olur. AMD benim sistem. AMD sistemlerde olmuyormuş.
Linuxginar dedi: Burada olamayacağını söylemişler. @Hamza Ensar Sağlam Kaynak doğru mu acaba? Genişletmek için tıkla... Intel izin veriyormuş. Yani arkadaş da çift kanal olur. AMD benim sistem. AMD sistemlerde olmuyormuş.