1600 MHz RAM alsa bile performans artmaz. İsterse 3200 MHz alsın o RAM yine 800 de çalışıyor olacak. Üstüne 800 MHz RAM almak ölü yatırım olur. Bu GTA ya girse yetmez. Bi hız istese yetmez. Zaten oyun oynamayacaksa hız da istemiyorsa elindeki RAM fazlasıyla yeter ona.
He bide DDR3 olup 800 MHz RAM yok. DDR2 teknolojisi o sen ne DDR3 den bahsediyorsun?
İlk önce bir kendinize bakın.
1- 800 MHz DDR3 RAM yok. DDR2 teknolojisi.
2- Adamın anakartının eski olduğunu nereden biliyorsun? Belki parası o an yetmediği için DDR2 aldı.
3- DDR2 teknolojisine yatırım yapmak ölü yatırım olur. Hiçbir şey yapamazsınız. "Yoo internette gezerim." derseniz zaten internette gezmek için 4 GB RAM yeter ve artar.
Arkadaş doğru söylüyor 800 MHz DDR2 hızı DDR3 RAM 1333 MHz ile başlıyor. Nasıl DDR3 RAM tavsiye ediyorlar bende anlayabilmiş değilim. Bilgi sahibi değilseniz bulandırıcı yorum yapmayın. O kadar emin konuşuyorsunuz ki bir an ben bile acaba yanlış mı biliyorum diye tereddüt ettim.
Bende saatlerdir size anlatmaya çalışıyorum. CPU-Z den baktıysa 1600 mhzlık DDR3 Ram 800 Mhz gözüküyor diye. Bi türlü beceremedim yada sizde biraz anlayış sıkıntısı var.
Sizin gibi cahil yaşıyorsa biz hayli hayli yaşarız dostum takma kafana sen yorma o güzel beynini böyle şeylere.
Bende saatlerdir size anlatmaya çalışıyorum. CPU-Z den baktıysa 1600 mhzlık DDR3 Ram 800 Mhz gözüküyor diye. Bi türlü beceremedim yada sizde biraz anlayış sıkıntısı var.
Sizin gibi cahil yaşıyorsa biz hayli hayli yaşarız dostum takma kafana sen yorma o güzel beynini böyle şeylere.