cagdascelen Hectopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #21 Toplayan36 dedi: Eğer daha denetimden geçmediyse konunuz genel görünüme açılmaz. Genişletmek için tıkla... Peki denetimden nasıl geçecek? çok uzun sürer mi?
Toplayan36 dedi: Eğer daha denetimden geçmediyse konunuz genel görünüme açılmaz. Genişletmek için tıkla... Peki denetimden nasıl geçecek? çok uzun sürer mi?
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #22 Yarın sabah gibi açılır. Konu açıldığı zaman beni etiketlerseniz yardımcı olurum. @M. Samet yazarsanız altta bir pencere çıkar. Orada beni seçerseniz etiketlenmiş olurum.
Yarın sabah gibi açılır. Konu açıldığı zaman beni etiketlerseniz yardımcı olurum. @M. Samet yazarsanız altta bir pencere çıkar. Orada beni seçerseniz etiketlenmiş olurum.
cagdascelen Hectopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #23 Anladım. Bana şuan nasıl yardım edebilirsiniz acaba?
B Blaxide Hectopat Katılım 27 Haziran 2016 Mesajlar 237 18 Eylül 2016 #24 cagdascelen dedi: Anladım. Bana şuan nasıl yardım edebilirsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Bu kadar heyecanlı olma kardeşim. Gece çıkıp bilgisayar almayacaksın ya?
cagdascelen dedi: Anladım. Bana şuan nasıl yardım edebilirsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Bu kadar heyecanlı olma kardeşim. Gece çıkıp bilgisayar almayacaksın ya?
Herakles Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #25 cagdascelen dedi: Anladım. Bana şuan nasıl yardım edebilirsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Konunuz onaylandığında technopat pc toplama ordusu olarak size yardımcı olabiliriz
cagdascelen dedi: Anladım. Bana şuan nasıl yardım edebilirsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Konunuz onaylandığında technopat pc toplama ordusu olarak size yardımcı olabiliriz
cagdascelen Hectopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #26 Sipariş edecektim de neyse nasıl isterseniz öyle olsun
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #27 Yazın buraya.
B Blaxide Hectopat Katılım 27 Haziran 2016 Mesajlar 237 18 Eylül 2016 #28 cagdascelen dedi: Sipariş edecektim de neyse nasıl isterseniz öyle olsun Genişletmek için tıkla... Ola ki ceza alırsınız diye öyle söyledim. Kusura bakmayın. [emoji4]
cagdascelen dedi: Sipariş edecektim de neyse nasıl isterseniz öyle olsun Genişletmek için tıkla... Ola ki ceza alırsınız diye öyle söyledim. Kusura bakmayın. [emoji4]
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 976 18 Eylül 2016 #29 Sabredin denetime açılınca yardımcı oluruz. Konunun altını kirletmeyelim.