LİMON REİS Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1 12 Haziran 2019 #1 DDR3 anakartıma DDR5 ekran kartı alsam sorun çıkartır mı? (Casper marka bilgisayar.)
P Pro digi Hectopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 183 Çözümler 1 12 Haziran 2019 #2 Hayır çıkartmaz fakat bilgisayarın özellikleri ve ekran kartının modeli ile ilgili detaylı bilgi verirsen daha fazla bilgi sahibi olursun.
Hayır çıkartmaz fakat bilgisayarın özellikleri ve ekran kartının modeli ile ilgili detaylı bilgi verirsen daha fazla bilgi sahibi olursun.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #3 Anakartta belirtilen DDR, RAM yani belleğin türüdür. Ekran kartlarının bellekleri GDDR olur, farklıdırlar. Yani HBM ekran kartı bile taksanız sistemde sorun yoksa problem olmaz.
Anakartta belirtilen DDR, RAM yani belleğin türüdür. Ekran kartlarının bellekleri GDDR olur, farklıdırlar. Yani HBM ekran kartı bile taksanız sistemde sorun yoksa problem olmaz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 12 Haziran 2019 #4 O tür bir uyumluluk verisi anlaşılmaz. Modelleri ve sistem özelliklerini yazarak tespit edilir. Firehorse MK II dedi: Ekran kartlarının bellekleri GDDR olur, farklıdırlar. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartı GDDR kullanmaz. Firehorse MK II dedi: Ekran kartlarının bellekleri GDDR olur, farklıdırlar. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartı GDDR kullanmaz.
O tür bir uyumluluk verisi anlaşılmaz. Modelleri ve sistem özelliklerini yazarak tespit edilir. Firehorse MK II dedi: Ekran kartlarının bellekleri GDDR olur, farklıdırlar. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartı GDDR kullanmaz. Firehorse MK II dedi: Ekran kartlarının bellekleri GDDR olur, farklıdırlar. Genişletmek için tıkla... Her ekran kartı GDDR kullanmaz.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #5 Her ekran kartı demedim ama. Ekran kartları dedim, genelleme yaptım. Siz beğenince çok resmi olmuş dedim biraz kırayım dedim resmiliği.
Her ekran kartı demedim ama. Ekran kartları dedim, genelleme yaptım. Siz beğenince çok resmi olmuş dedim biraz kırayım dedim resmiliği.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2019 #6 Kullanabilirsiniz sorun olmaz kısacası.