Telefonunuzu bilgisayara bağlayın kabloyla. Sonra telefon ayarlarından USB Tethering ayarını aktif edin, genelde bağlantılar gibi bir kısımda olur. Eğer para harcamak istemiyorsanız bunu deneyebilirsiniz. Ama USB Wi-Fi'ler de var onlardan da alabilirsiniz.
En ucuz Asus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam o bir etken olabilir de ben yeni evde modemden internet kablosu çekemedim uzaklık sebebi ile henüz o yüzden ASUS AC58 kullanıyorum. Sebebini arkadaş belirtmeden bilemeyiz. Tek etken para değil yani kablosuz kullanmak için ev koşulları da önemli.
Telefonunuzu bilgisayara bağlayın kabloyla. Sonra telefon ayarlarından USB Tethering ayarını aktif edin, genelde bağlantılar gibi bir kısımda olur. Eğer para harcamak istemiyorsanız bunu deneyebilirsiniz. Ama USB Wi-Fi'ler de var onlardan da alabilirsiniz.