DDR3 DDR5 ekran kartı seçimi

ozan1991

Decapat
Arkadaşlar ekran kartım bozuldu. Yenisini alacağım, bilgisayarcı bana telefonda DDR3 bir ekran kartı alman lazım sistemin eksikse dedi.

Şimdi DDR5 benim PC'ye neden olmasın, ben bunu nasıl anlarım ona göre ekran kartı seçeceğim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ekran kartım bozuldu. Yenisini alacağım, bilgisayarcı bana telefonda DDR3 bir ekran kartı alman lazım sistemin eksikse dedi.

Şimdi DDR5 benim PC'ye neden olmasın, ben bunu nasıl anlarım ona göre ekran kartı seçeceğim. Yardımcı olur musunuz?
Ekran kartı DDR türüne bakarak alınmaz. Eldeki anakartın PCI-E slotunun sürümüne bakılır ki o bile performans düşüklüğü dışında sorun etmez %90.
Donanımınız nedir duruma göre tavsiye verelim.

Yıllardır söylüyorum insanlar hala aynı soruyu sormaya, bakkallara kanmaya devam ediyorlar.

Ekran kartının VRAM'i ile bilgisayarınızın RAM'i arasında bir bağlantı yok. Yani istersen DDR2 anakartına GDDR6 ekran kartı takabilirsin.

Bakkallara duymaya alıştığımız bir kelime.

Bütçe ve sisteminizi belirtin, ekran kartları önerelim.

i5 3350P.
250W PSU.
8 GB RAM
Anakartı bilmiyorum ASUS'un kendi sistemi mevcut.
Bütçem 700-800TL civarı RX550 GT730 falan var aklımda çok yüksek sistem isteyen oyunlar oynamıyorum işimi görsün yeterli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı