yavuz selim 5353 Femtopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #1 Dizüstü bilgisayarımda 6 GB RAM var 4-2 diye ayrılıyor 2 GB'yi çıkarım yerine 8 GB takacağım rehberlerini izleyip aradım ama emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 2gb.png 12,6 KB · Görüntüleme: 43 4gb.png 12,8 KB · Görüntüleme: 52 memory.png 10,2 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
Dizüstü bilgisayarımda 6 GB RAM var 4-2 diye ayrılıyor 2 GB'yi çıkarım yerine 8 GB takacağım rehberlerini izleyip aradım ama emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Haziran 2020 #2 Crucial System Scanner | Memory Upgrade Scanner | Crucial Use Crucial's SSD and RAM compatibility checker for your PC or system. Scan your system to find compatible upgrades. www.crucial.com Buradan sisteminizle hangi belleğin en uyumlu şekilde çalışacağını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Crucial System Scanner | Memory Upgrade Scanner | Crucial Use Crucial's SSD and RAM compatibility checker for your PC or system. Scan your system to find compatible upgrades. www.crucial.com Buradan sisteminizle hangi belleğin en uyumlu şekilde çalışacağını kontrol edin.